Týden mobilně 332: porcelánové UFO jménem Amazfit

Amazfit je nová značka Xiaomi. Chce být stylová a možná se vám nebude líbit, nás ale nadchla konstrukce. Takové zařízení jen tak nenajdete.

Amazfit je nová značka firmy Xiaomi pro produkty, které dbají na styl. První kousek je modul, který svými funkcemi kopíruje populární Xiaomi MiBand (jeho první generaci, tedy tu bez senzoru srdečního tepu).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
To s koženkovým řemínkem, co vidíte na videu, se jmenuje Amazfit Moon Beam, to černé (první fotka, druhé zleva) je Equator a evidentně se chystají další varianty. Modul ale můžete nosit, jak vás napadne – na řetízku, v uchu, nebo jej prostě hodíte do kapsy.

Můžete ohrnout nos nad stylem, nad koženkovým řemínkem, se kterým jsme Amazfit dostali, určitě se vám nebude líbit cena, ale na jedné věci se myslím shodneme – technické provedení tohoto zařízení. Je to keramický disk/prstenec, na kterém nenajdete jediný svár, nemá žádný konektor. Senzory, komunikační modul, baterie i cívka pro její dobíjení, to všechno je skryté uvnitř. Máte zájem? Zajděte na Beryko.cz, kde Amazfit nabízí za 1990 Kč (děkujeme za půjčení).

Ve videu jsem slíbil (čas 15:30) anketu na téma „Nový mobil: pronájem/prodej“. Tady je: 

Diskuze (18) Další článek: Bývalá ředitelka Nest Labs a zakladatelka Google X začala pracovat pro Apple

Témata článku: Xiaomi, , , , , MOBI, Komunikační modul, T Mobil, UFO, Pór, Mobil, Pronájem, Týden, Cívka, Porce, T - Mobil, První kousek