Týden mobilně 337: Gadgetový speciál

Tolik blbinek, gadgetů a příslušenství jsme v jednom Týdnu mobilně ještě neměli. Uvidíte všechno od prachové Wi-Fi ucpávky po multifuknční superstylus.

Dnes vám ukážeme první powerbanku na české trhu, která podporuje technologii Qualcomm Quick Charge 2.0. Jmenuje se GP PowerBank FP10MB a rychle umí nabít telefon i sebe sama. Až ji půjdete kupovat, rozhodně dejte pozor na přesné typové označení, na trhu je i téměř stejný model bez Quick Charge.

Následující sérii gadgetů koupíte na e-shopu XiaomiMobile.cz. Protiskluzový držák do auta přijde na 489 Kč, maskot Xiaomi Mitu ve formě leštítka na displej stojí 149 Kč, Mitu z tvrdého plastu se do prodeje teprve chystá a konečně ozdobné ucpávky do sluchátkového konektoru stojí 149 Kč.

Dvojice chytrých hodinek od Garminu se jmenuje Vivoactive HR (to jsou ty sportovnější) a Garmin Vívomove (ty elegantnější).

Uvidíte také ochranná pouzdra značky Tech21, která hodlají dobýt český trh. V nabídce je celá řada modelů pro různé smartphony, my jsme vyzkoušeli čtyři typy pro iPhone 6/5s od základního „bumperu“ po vodotěsný batyskaf.

A konečně Leitz. To je specialista na kancelářské vybavení, ale s příchodem „doby mobilní“ začal vyvíjet i příslušenství pro smartphony. Kromě dvou „povinných“ externích baterií vám ukážeme také Leitz Presenter Stylus Pen Pro, na kterém tihle Němci ukazují, kolik gadgetů se dá naskládat do jediného psacího pera.

Diskuze (12) Další článek: Apple Watch a jejich fotografické možnosti

Témata článku: , , , , , , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 128GB, Apple iPhone 6 64GB, Apple iPhone SE, MOBI, PPL, Stejný model, Vívoactive, Special, Mobil, T Mobil, Typové označení, Specialista, Speciál,