Týden mobilně 73: one man show

Honza si vyrazil na dovolenou, do studia přišla nová technika a do redakce nové hračky: trio seniorů, mobil z jednoho kusu kovu a BlackBerry PlayBook.

Dnes bylo hodně čau na editaci, tak jsme si pohráli s novým zeleným plátnem a pokročilými funkcemi videostřižny. Snad se vám bude vylepšený Týden mobilně líbit.

Z archivu jsme vytáhli jedno zapomenuté video z barcelonského veletrhu MWC, uvidíte v akci krásný tablet BlackBerry PlayBook a povíme si o jeho pletkách s Androidem. Prohlédneme si nový HTC Desire S, který se právě v těchto dnech dostává do prodeje. Není výjimečný svou výbavou, nebo snad cenou, ale konstrukcí. Takhle by se měly dělat mobily, tohle se nám líbí. Do redakce také dorazili tři senioři mezi mobily. Mají značku Doro a dnes budete svědky jejich prvního rozbalení. Přejeme hezkou zábavu.

  • 00:57 – tablet BlackBerry PlayBook v akci
  • 05:32 – kovový skeleton HTC Desire S
  • 11:53 – trojice seniorských mobilů Doro
Diskuze (60) Další článek: V Česku se začal prodávat iPad 2, před obchody jsou fronty

Témata článku: Blackberry, HTC, , , , Blackberry Playbook, Blackberry Playbook 32GB Wi-Fi, Blackberry Playbook 64GB Wi-Fi, HTC Desire, HTC Desire S, MOBI, T - Mobil, Mobil, Týden, T Mobil, Kovový skelet, Man, První rozbalení, Show