Týden mobilně 95: Samsungmánie na IFA

Zajeli jsme se do Berlína podívat na veletrh IFA. Mobilní výrobci jej neberou moc vážně, ale Samsung se vyznamenal a přivezl rovnou 13 novinek.

Honza se vypravil do Berlína, kde se v předvečer zahájení veletrhu IFA konala tisková konference Samsung. Po představení televizí a kamer naštěstí zbyl čas také na mobilní hračky a stálo to za to. Honzovo video-preview „tabletofonu“ Galaxy Note už jste mohli vidět, tablet Galaxy Tab 7.7 natočil kolega Tomáš Holčík a dnes se podíváme na rodinku Androidů s příjmením Galaxy.

Ve stejný den byly představeny také dvě HTC se systémem Windows Phone 7. Modely HTC Titan a Radar byl přímo v Londýně omrknout Jirka Hrma ze SmartMania.cz. Zmínka padne také o „nové“ Xperii Arc S. Velké mobilní věci se ale děly nejen ve světě, ale také u nás. ČTÚ vysvětluje, proč se letos nedočkáme tendru na čtvrtého operátora a jak to u nás bude se šířením technologie LTE.

Užijte si Týden mobilně!

  • 10:00 – Honza, Berlín a „Galaxy family“
  • 15:00 – IFA, HTC a Sony Ericsson
  • 20:55 – Dopis ČTÚ, 4. operátor a LTE v českých zemích
Diskuze (226) Další článek: Nokia N9: v prodeji v říjnu a pod 15 tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , HTC Titan, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Galaxy Tab 7.7 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 7.7 64GB 3G, T Mobil, Týden, Samsun, T - Mobil, Sam, MOBI, Mobil,