UEFA Euro 2008 a Doggie Dash (mobilní hry)

Připomeňte si fotbalové ME 2008. Omyjte špinavé psy, ostříhejte zašmodrchaný kožich kočkám a dejte pudlům dokonalou mašli.

Vyzkoušejte nejčerstvější novinky v mobilních hrách: fotbalovou vzpomínku na uplynulý rok UEFA Euro 2008, zvířecí simulátor Doggie Dash, akční ostřelovačku Ops Sniper 3D a logickou hru určenou pro všechny chemiky Atomania. Hry by měly být podporovány většinou v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.


UEFA EURO 2008

Fotbalové radovánky na evropském šampionátu jsou sice již daleko za námi a zatímco se pomalu rýsují první adepti na letenky do Jihoafrické republiky, ročník 2008 rozhodně nesmí být v srdcích každého fotbalového fandy zapomenut. Ať už kvůli fenomenální jízdě za titulem v barvách Španělska, nebo kvůli zpackaným výsledkům na straně české trikolory. Vybrat si také můžete z dalších celků, kterým se nepovedlo probojovat do bojů ve Švýcarsku a Rakousku, a napravit tak jejich klopýtnutí těsně před branami turnaje.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

V možnostech týmu lze zvolit libovolnou taktiku, způsob útoku a hráčské pozice z pestré palety přednastavených možností. Krokem dozadu nebylo ani hraní naležato, což ocení především hráči s klávesami nad displejem. Autentický pocit z úspěšné kopané ještě více umocňují dílčí detaily jako skandování fanoušků a všechny ty další drobnosti okolo. Během hraní nás limitovala snad jen pokulhávající inteligence ostatních mužů v poli, především těch v bráně. Systém ovládání je jako každoročně navržen co nejjednodušeji a nijak nesvazuje. Pokud jste nějakým způsobem chyběli u televizních obrazovek nebo si jen chcete připomenout okamžiky posledního velkého turnaje národů, je pro vás UEFA Euro 2008 jasnou volbou.

UEFA EURO 2008 (sportovní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HEHUD na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doggie Dash

Mnozí z vás si při slově Doggie Dash vybaví fronty psů, koček a dalšího zvířectva všeho druhu Casual tituly na bázi obsluhování hostů, uklízení nebo starání se o mazlíčky se během posledních pár let staly významnou cílovou skupinou pro hráče jednoduchých, přesto zábavných mini her. V Doogie Dash zavítáte do malé firmy, jež má za úkol starat se o domácí mazlíčky, koupat je nebo všelijak zkrášlovat. Na výběr dostanete jednoho ze dvou odlišných charakterů. Pak už jen stačí pozorovat plnící se čekárny mazlíčků.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Ze začátku je váš podnik vyzbrojen jen těmi nejdůležitějšími službami. Ty se odráží na potřebách každého zvířátka – některé chce vykoupat, jiné zase ostříhat apod. S přibývajícím počtem domácích mazlíčků se fronty na jednotlivé služby plní a šibeniční limity jsou stále tenčí a tenčí. Pokusit se také můžete o individuální bonusy, ale pro splnění daného levelu se stačí především vejít do časového limitu. Celkem se podíváte do čtyř destinací a vyzkoušíte dva zmíněné charaktery. Škoda, že do hry se během příběhu nepřiplete nic tak podstatného, co by mohlo Doogie Dash pozvednout mezi ty zábavnější konverze.

Doggie Dash (simulátor):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HLXMM na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Ops Sniper 3D

Legendární multiplayerovou akční řežbu Counter Strike znáte určitě všichni z PC a Ops Sniper 3D se snaží kráčet ve stejných stopách, tedy alespoň konceptem. I když název hry napovídá o tom, že budete sniper, tak vlastně skončíte jako obyčejný voják. Arzenál zbraní obsahuje 10 kousků, mezi kterými nechybí granáty, puška a pistole. Ops Sniper vypadá na první pohled jako béčkový titul a bohužel s tímto tvrzením musíme souhlasit. Po celou dobu se pohybujete ve vyjetých kolejí a střílíte vše, co vám přijde do cesty, takže nic inovativního rozhodně nečekejte.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  

Příběh se odehrává během druhé světové války, kdy musíte v uniformě Spojenců plnit různé úkoly jako poprava důlěžitých důstojníků, záchrana rukojmích nebo sabotáž, která ve většině případů končí krvavým masakrem. Grafika vypadá opravdu perfektně. 3D kabátek hře totiž docela sluší a autoři si dali opravdu záležet na 8 detailních lokací. 26 misí i přes pár chybek nabídne docela dobrou válečnou podívanou, u které se nudit určitě nebudete.

Ops Sniper 3D (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HALTP na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Atomania

Jste dobrý v logických hrách a máte rádi zábavu? Tak Atomania je právě pro vás! Nudné chvíle v hodinách chemie končí. V Atomanii máte za úkol vytvořit kombinace jednotlivých sloučenin jako voda, krystal, etylen methanol. Na začátku vás čekají jednodušší kombinace, které se po čase vystřídají s opravdu těžkými rovnicemi, takže se pořádně zapotíte a potrápíte mozkové závity. Molekuly musíte navíc poskládat v omezeném čase a vaše finální skóre pak můžete porovnat se svými kamarády. Atomanie je také skvělou pomůckou v přípravě na test pro ty z vás, kteří mají ve škole problémy s chemií.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Atomania (logická):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HJNKC na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).


© 2009 ELECTRONIC ARTS INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Váš názor Další článek: Philips Xenium K700: přehrávač, co vydrží měsíc v provozu

Témata článku: , , , Triko, Euro &, Euro, Casual, Béčko, Counter-Strike, MOBI, Pistole, UEFA, Dash, Zvířátka, Mobil, Masakr, Rukojmí, Kabátek