U:fonovy Vánoce 2v1: mobil a volání za polovic

Sympatický zelený mimozemšťan letos nadělí dva tarify Za 300 za cenu jednoho. K tomu telefony po koruně.

Po včerejší porci vánočních nabídek O2 a T-Mobile se dnes připojil se svou troškou do mlýna také náš nejmladší operátor. U:fon vůbec v posledních měsících sype z rukávu jednu akční nabídku za druhou a dopředu říkám, že ta Vánoční je tou pověstnou třešničkou na dortu. Nebýt nekompatibilní CDMA sítě, volání v síti zdarma by určitě přitahovalo jak magnet. Ale abych nechodil kolem horké kaše, jde o komunikační balíček „dva v jednom“ určený především pro ty uživatele, kteří mezi sebou často komunikují a nechtějí platit zbytečně moc peněz.

Telefon 2v1

Letošní Vánoce začínají v táboře mimozemšťanů v pondělí 3. listopadu. Od tohoto data až do konce roku 2008 má zelený sympaťák pro nové zákazníky připravenu speciální vánoční edici 2v1 svého tarifu Za 300. Pokud si zákazník pořídí tarif Za 300 s voláním a SMS v síti zdarma (volání do ostatních sítí za 3,90 Kč/min.), získá druhý paušál zcela zdarma! S tarifem tak zákazník dostane dva mobily, které spolu komunikují za 0 Kč a jejich pořízení stojí při úvazku pouhé 2 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Dva telefony za jeden paušál, vzájemné volání a SMS zdarma. Ideální dárek pro vás a vaši drahou polovičku

Při sestavování vánoční nabídky nám šlo především o to, aby naše nadílka nespočívala ve volných minutách či odpuštěných paušálech, jak je již léta zvykem. Chceme budovat na stávající nabídce, zpřístupnit zákazníkům volání zdarma, se kterým opravdu mohou ušetřit,“ říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel operátora.

A dále dodává: „Proto jsme se rozhodli v rámci letošních Vánoc ke svému nejvýhodnějšímu tarifu Za 300 přidat druhý zcela zdarma. Tím totiž zákazníkovi odpadne řešení nákupu dalšího zařízení pro blízkou osobu, které stačí pouze zabalit a schovat pod Vánoční stromeček. Společně s telefony za korunu si tak zákazníci můžou vybrat, s kým si chtějí volat zdarma, a Vánoce s U:fonem je tudíž skoro nic nestojí! Vždyť s voláním do ostatních sítí za 3,90 Kč a SMSkami za 1,19 Kč je U:fona vánoční edice 2v1 tarifu Za 300 skvělým způsobem, jak trvale ušetřit za mobilní komunikaci.

Shrnutí vánoční nabídky 2v1 tarifu Za 300

Vánoční edice 2v1 Za 300 1. telefon 2. telefon
paušál 300 Kč 0 Kč
volání v síti Zdarma Zdarma
volání do ostatních sítí 3,90 Kč 3,90 Kč
SMS v síti U:fon Zdarma Zdarma
SMS do ostatních sítí* 1,19 Kč 1,19 Kč
telefon (smlouva na 2 roky) 1 Kč 1 Kč
telefon (plná cena) 2000 Kč 2000 Kč
*nad 250 SMS měsíčně je cena SMS 1,50 Kč | účtování 60+1

U:fon se jako jediný mobilní operátor u nás chlubí voláním zdarma ve vlastní síti, nedávno dokonce zavedl odměny za příchozí hovory z cizích sítí pro zákazníky s tarifem Za Nula. A jelikož nikdo jiný podobné vymoženosti nenabízí, podívejme se na závěr na několik zajímavých čísel ze sítě U:fon, respektive zajímavé údaje o zákaznících U:fonova mobilního telefonu:

  • 100 % z nich si volá navždy zdarma
  • 60 % zákazníků neplatí měsíční paušál
  • 78,6 % provolaných minut je neúčtovaných
  • průměrná cena za provolanou minutu je 1,07 Kč
Diskuze (46) Další článek: Hon za megapixely pokračuje. Samsung chystá 12 Mpx a k osmi přidá optický zoom

Témata článku: , , , Mobil, Skvělý způsob, MOBI, Vánoční edice, Fon, Ideální dárek, F +, Volání, Pol, Vánoce ??