Ulefone Armor 15 je první superodolný telefon na světě, z jehož těla vytáhnete zcela bezdrátová sluchátka

  • Ulefone ukázal další generaci svého superodolného telefonu
  • Nečekaným přídavkem jsou zabudovaná Bluetooth sluchátka
  • Telefon se bude primárně nabízet na Kickstarteru

Pokud jste někdy také na cestách založili drobné pouzdro s bezdrátovými sluchátky, asi nám také dáte za pravdu, že byste je nejraději měli pod dohledem poblíž telefonu a současně hned po ruce. Právě tím se pyšní nový superodolný Ulefone Armor 15. Jedná se o vůbec první superodolný telefon na světe, z jehož útrob vytáhnete zcela bezdrátová sluchátka!

Ulefone tak v rámci jednoho produktu spojil mobilní zařízení a pouzdro s bezdrátovými sluchátky do jednoho celku. Sluchátka se nazývají uBuds Inside, a hned po vytažení z těla telefonu se k němu připojí přes Bluetotoh 5.0. Sluchátka se uvnitř samozřejmě dobíjejí, a na jedno nabití vydrží přehrávat hudbu až pět hodin.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace Ulefone Armor 15. Dost nečekaným přídavkem jsou zabudovaná zcela bezdrátová sluchátka

Ale zpět k telefonu, který i tentokrát láká na maximální odolnost danou standardy IP68, IP69K a MIL-STD810G. Na čelní straně je připraven poměrně malý 5,45" HD+ displej, který je doplněn výraznými předními 2W stereo reproduktory. V rámečku nad displejem je připravena notifikační dioda a 16Mpx selfie, těšit se můžete i na čtečku otisků prstů či na boční klávesu, jejíž chování si upravíte v nastavení telefonu. Spoušť foťáku můžete využít třeba pro natáčení videí pod vodní hladinou, kde displej nebude registrovat dotyky.

Na výrazných červených zádech si můžeme všimnout dvou částí z karbonu, na jednu z nichž navazuje duální fotoaparát (12Mpx hlavní snímač a 13Mpx makro) s přisvětlením. Samotná baterie má kapacitu 6 600 mAh, což je u Ulefonu trochu „slabota“. Sluchátka tak v telefonu zabírají poměrně dost místa. 

Výpočetní výkon zajišťuje Mediatek Helio G35 s 6GB operační pamětí a 128GB úložištěm. FM rádio si spustíte i bez připojených sluchátek, díky podpoře NFC můžete počítat i s mobilním platbami Google Pay. Uvnitř telefonu pak počítejte s Androidem 12. Cena Ulefone Armor 15 zatím není známa, ovšem telefon by se měl již brzy objevit na Kickstarteru. A ten bude jeho primárním prodejním kanálem.

Představení obrněného telefonu s pouzdrem pro sluchátka:

Zdroj: Ulefone

Diskuze (1) Další článek: Samsung si pořídil maskota. Jako kdyby Alzákovi přišili druhou anténku a přebarvili ho namodro

Témata článku: Ulefone, , , , , , , , , , , , , , Mediatek Helio, Bezdrátová sluchátka, Pouzdro, Přídavek, Bluetooth sluchátko, Armor, Super +, Telefon, Armor X, Tělo, UleFone Armor,