Úžasná Motorola Razr na prvních obrázcích. Displej je nejen ohebný, ale i vystřelovací!

Oficiálně se představí ve středu 13. listopadu, ale @evleaks její obrázky vypustil už teď. Horlivě očekávaná Motorola Razr na nich vypadá skvěle! Design vychází z legendárního stejnojmenného véčka z roku 2004, ale přidává moderní prvky a nejvíce pozornosti strhává podlouhlý displej, který se ohýbá v půlce.

Zatímco Samsung a Huawei se vydávají směrem masivního telefonu, který se po rozložení displeje chová jako tablet, Moto má displej blízký běžnému smartphonu a skládá jej do drobného kapesního zařízení. Druhý vnější a výrazně menší displej je překvapení, o kterém jsme dosud nevěděli. Je rovněž dotykový, dá se používat pro jednoduché úkony se zavřeným telefonem a najde využití při focení selfies.

Dalším zajímavým prvkem, který snímky odhalují, je v „bradě“ integrované tlačítko. Pravděpodobně má vestavěnou čtečku otisků prstů, ale ještě zajímavější jsou meditace nad jeho funkcí. Střízlivější teorie říká, že půjde o domovské tlačítko Androidu. Stále více však sílí hlasy, že kloub telefonu obsahuje pružiny a právě toto tlačítko je uvolní a telefon otevře. Moto Razr s ohebným a vystřelovacím displejem? To zní fantasticky!

XDA-developers tvrdí, že Razr pohání procesor Qualcomm Snapdragon 710, takže nehodlá konkurovat nejvýkonnějším superphonům současnosti, ale ani se nedá říct, že by byl zásadně slabší. Displej má mít úhlopříčku 6,2 palce, zmenšuje jej zaoblení a výřez v horní straně. Vnější displej má 600 × 800 pixelů, úhlopříčku tentokrát XDA nepřidává, ale v obou případech má jít o OLED panely.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Připomeňte si, jak vypadá 15 let stará legenda. Morední novinka se jejími tvary hodně inspiruje, ale technika uvnitř je o generace novější.

Svou trošku do mlýna přidává také Wall Street Journal: Razr prý bude stát 1 500 dolarů, tedy po přepočtu a přidání daně asi 42 tisíc korun. Jasno bude ve středu 13. listopadu a pokud se potvrdí byť jen polovina spekulací, Motorola má zaděláno na pořádný hit!

Diskuze (32) Další článek: iPhone pro skalní fanoušky. V logu má kus roláku Steva Jobse

Témata článku: Motorola, , , , , , Motorola Razr, Motorola Razr V3, Motorola Razr +, Telefon, Wall Street Journal, Úhlopříčka, Mlýn, Tlačítko, Obrázek, Displej, ? Displej, Motto,