V adventním kalendáři Huawei čekají slevy 50 % nebo vybrané produkty za 1 Kč

Huawei před Vánocemi připravil zajímavou slevovou akci na svém e-shopu. Každý den bude otevírat jedno okénko ve virtuálním adventním kalendáři se slevou až 50 % na vybraný produkt. Další slevy bude možné vytočit na kole štěstí, nejšťastnější zákazníci si pak budou moci zakoupit vybrané produkty pouze za symbolickou 1 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

První okénko speciálního adventního kalendáře se otevírá v úterý 15. prosince – obsahuje slevu ve formě kuponu, který je možné uplatnit při nákupu konkrétního produktu. V tomto případě je to konkrétně MateBook D15 v balíčku s Wi-Fi routerem AX3 za 16 999 Kč.

Smartphone za 25 tisíc bude za 1 Kč

Kupon na slevu je možné uplatnit vždy pouze v omezenou dobu uvedenou v okénku kalendáře. Podobným způsobem půjde se slevou zakoupit chytré hodinky Watch GT nebo sluchátka FreeBuds 3 s Bluetooth mini reproduktorem jako dárkem zdarma, a to až do 18. prosince.

Od 19. prosince až do Štědrého dne přijde na řadu oblíbené Kolo štěstí. Zde budou slevy a produkty ještě lákavější. Nejšťastnější zákazníci si budou moci vytočit slevy na sportovní chytré hodinky Watch GT 2e, smartphone P40 nebo na MateBook 13 s procesorem Intel.

Za symbolickou 1 Kč bude možné po omezenou dobu zakoupit smartphone Mate 30 Pro nebo tablet MediaPad M5. Na Štědrý den je pak přichystané překvapení v podobě speciální ceny na skládací smartphone Mate Xs. Většina nabídek je limitována počtem kusů, jejich počet bude uveden každý den na e-shopu. Při zakoupení zboží z adventní akce do 22. prosince 15 hodin garantuje Huawei doručení do Štědrého dne.

Tento telefon bude možné získat za 1 Kč:

Váš názor Další článek: Mapy.cz mají krásnou vánoční hru. Projděte pohádkový příběh a naučte se pracovat s aplikací

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Okénko, Pro +, Vybraný produkt, Sleva, Produkt, Bluetooth mini, Smart Mat, Watch GT, FreeBuds, Adventní kalendář,