V Praze otevřeli prodejnu Sony Center v novém kabátě. Prohlédnout si zde můžete i smartphony Xperia

V Praze se v uplynulých dnech otevřela nově redesignovaná prodejna Sony Center. Najdete ji na původním místě na Karlově náměstí 19. Ke zhlédnutí je zde kompletní portfolio produktů společností Sony i Sony Mobile prodávaných na českém trhu.

Prohlédnout i zakoupit zde můžete prémiové modely televizorů, digitálních fotoaparátů, sluchátek, audio produktů, chytrých telefonů Xperia a nechybí ani Playstation. V prodejně jsou k vidění i novinky představené před měsícem na veletrhu IFA 2018 v Berlíně. K vidění je i nejnovější Xperia XZ3, která se začne prodávat 5. října 2018.

Sony Center provozuje společnost ELVIA-PRO, která se prodejem produktů Sony v Česku zabývá už 25 let. Prodejna v přízemí domu má rozlohu téměř 100 m2. Návštěvníkům zde kromě produktů Sony bude k dispozici tým školených prodejců, kteří pomohou vybrat nejvhodnější produkt.

Diskuze (1) Další článek: Za týden se v Londýně ukáže nová Nokia. Model s pěti fotoaparáty to ale nebude

Témata článku: Sony, , , , , , , , , , Karlovo náměstí, Vidění, Uplynulý den, Centrum, Produkt, Kabát, Praha, Berlín, Digitální fotoaparát, Son Center, Prodejna, SMA, Pro +, Cent, Kompletní portfolio,