V Praze se otevře Huawei Experience Store. Najdeme v něm fotostudio i prostor pro eventy

Huawei plánoval otevření svého showroomu v obchodním centru na pražském Chodově původně na podzim loňského roku. Nakonec prostory zpřístupní až nyní při slavnostním otevření v sobotu 29. března v 11 hodin dopoledne. Výrobce má při této příležitosti v plánu zajímavou prodejní akci, jejíž podmínky zveřejní po premiéře modelů rodiny P30.

Showroom je koncipován nejen jako prodejní a ukázková plocha, ale také místo pro zážitky a vzdělávání. Experience Store se rozkládá na ploše 200 metrů čtverečních, interiér je proveden v soudobém designu. Centrem místa je relax zóna s LED stěnou a dobíjecími stanicemi. Na tomto místě budou čas od času probíhat nejrůznější workshopy pro zákazníky, např. kurz fotografování nebo práce s chytrým telefonem pro začínající uživatele.

Mimo to bude samozřejmě na prodejně k dispozici kompletní sortiment zboží Huawei z oficiální české distribuce – tzn. smartphony, tablety, nositelnosti, notebooky, příslušenství a další doplňky, jako např. sluchátka, reproduktory, selfie tyče a další. Většina produktů bude vystavena, aby si je zákazníci mohli vyzkoušet.

Součástí prodejny bude i servis, který poskytne záruční i pozáruční opravy. Lákadle nových prostor má být potom zejména vlastní foto studio, kde si budou moci zákazníci vytvořit a vytisknout vlastní portrétní fotografii. Huawei zde bude prezentovat i vlastnosti svých pokročilých mobilních fotoaparátů, které vyvíjí společně se značkou Leica.

Huawei má od března v nabídce na českém trhu také notebooky:

Diskuze (2) Další článek: Samsung Galaxy Fold na prvním „hands-on“: přeložení displeje je dost vidět

Témata článku: Huawei, , , , , Notebook, Otevření, Zákazníci, LED, Praha, Požár, Workshop, Pro +, Huawei Experience Store, Event, Prodejna, Chodov, Experience Store, F +