Vánoční nabídka O2. Sleva 1000 Kč na nákup zařízení a vylepšená sluchátka O2 Pods+

Do letošní vánoční kampaně O2 v podstatě replikuje loňskou nabídku. Za každou službu, kterou u operátora využíváte, nabídne slevu 1000 Kč, kterou můžete využít na nákup hardwaru nebo příslušenství z nabídky operátora. Tisícovky se bohužel nesčítají do nákupu jednoho zařízení, je možné je využít pouze na každé zařízení zvlášť. Novým hardwarem v nabídce jsou vylepšená zcela bezdrátová sluchátka O2 Pods+.

Klepněte pro větší obrázek

Kampaň odstartuje 1. listopadu. Slevu dostanou všichni, ať už mají předplacené karty, tarify se smlouvou na volání, internet nebo O2 TV.  Vyzvednutí slevy probíhá ve formě voucheru z aplikace Moje O2 (v sekci O2 Radosti), novinkou je možnost přeposlání voucheru někomu dalšímu. Už z toho vyplývá, že nabídka není omezená pouze na stávající zákazníky, mohou je využít i ti, kdo u operátora zatím žádné služby nemají a voucher získali jako dárek. Sleva 1000 Kč se vztahuje na vybrané telefony, tablety, notebooky a příslušenství značek Apple, Samsung, Xiaomi, Honor, Vivo a dalších, které má O2 v nabídce, a to na kamenné prodejně i v e-shopu.

Klepněte pro větší obrázek

Novinkou, na kterou bude kladen důraz i v reklamní kampani, jsou vylepšená zcela bezdrátová sluchátka O2 Pods+, která proti loňské generaci přinášejí režim inteligentního potlačení hluku, transparentní (ambientní) režim propustnosti a také senzor nošení, který zajistí automatické zapauzování přehrávání hudby, pokud sluchátka vyjmete z ucha. Zajímavostí je, že sluchátka při přepínání jednotlivých režimů mluví hlasem „Chytré sítě“, tedy hlasem známým z televizních reklam O2. Běžná cena sluchátek bude 1500 Kč, při použití vánoční slevy zaplatíte pětistovku.

Klepněte pro větší obrázek

Další novinkou z „vlastní dílny“ operátora je multikonektorová nabíječka O2 Power Hub. Také ta stojí 1500 Kč a po vánoční slevě pětistovku. Nabíjecí stanice umožňuje rychlé kabelové nabíjení až čtyř zařízení najednou a chrání proti přetížení, přehřátí i zkratu. Power Hub má jako výstup dva USB-C a dva USB-A porty.

Diskuze (6) Další článek: Na zádech má diamanty a těží Ethereum. Vertu Metavertu je telefon pro kryptoměnové milionáře

Témata článku: , , , , , , Sluchátko, Sleva, Operátor, Zařízení, Nákup zařízení, Nabídka, Nákup