Vánoční nabídka O2: Vlastní bezdrátová sluchátka a tisícovka sleva na mobil za každou službu

O2 jako první ze tří velkých operátorů vykoplo letošní vánoční nabídku. Operátor představil vlastní brandovaná zcela bezdrátová sluchátka O2 Pods, prodávat je bude za 1 299 Kč. Od 1. listopadu pak nadělí svým zákazníkům tisíc korun slevu na produkty za každou jednu službu, kterou zákazník u O2 používá. Se slevou bude možné pořídit mimo dalších zařízení i nově uvedená sluchátka.

Klepněte pro větší obrázek
O2 představilo vlastní brandovaná sluchátka O2 Pods

Akce platí pro všechny zákazníky (nové i stávající) a na všechny služby od O2, ať už se jedná o předplacené karty, tarify se smlouvou nebo například o uživatele O2 TV. Nabídka se také týká nových služeb aktivovaných v době platnosti vánoční kampaně. Slevu mohou zákazníci uplatnit na vybrané produkty buď přímo v kamenné prodejně, nebo v e-shopu. Tisícové slevy ovšem nelze sčítat na nákup jediného zařízení. Přehled o vyčerpaných slevách eviduje aplikace Moje O2.

Telefonů má O2 dost

Uvedená nabídka platí nejen pro rezidentní zákazníky, ale i pro živnostníky bez individuálních nabídek a rámcových dohod. Mezi produkty, na které lze aplikovat tisícovou slevu, jsou mobilní telefony, tablety, sluchátka a notebooky. Více informací o vánoční nabídce O2 naleznete od 1. listopadu na stránkách operátora.

Klepněte pro větší obrázek
Počet dostupných tisícovkových slev na zařízení najdete v aplikaci Moje O2

Svět se aktuálně potýká s nedostatkem čipů pro elektronická zařízení, podle Václava Dostála, ředitele divize prodeje mobilních telefonů O2, ale bude zařízení dostatek: „Na nápor zákazníků jsme připraveni. Letošní Vánoce jsme začali chystat již z kraje letošního roku. Do nabídky jsme zařadili mobilní telefony od čtyř největších výrobců. Naši zákazníci se tak nemusí bát, že jejich letošní dárečky nebudou dostupné."

O2 představuje nová TWS sluchátka O2 Pods:

Diskuze (19) Další článek: Samsung Week nabídne slevy na dvojice produktů. Za tablet a smartphone ušetříte téměř 10 tisíc

Témata článku: , , , , Sluchátko, Bezdrátová sluchátka, Zákazníci, Sleva, Nabídka, Zařízení, Dostál