Velká letní hra s Eurotelem, ve které nelze prohrát

Taky patříte mezi smolaře, kterým se štěstí ve hře neustále vyhýbá? Potom neváhejte a vyzkoušejte novou letní hru pro uživatele Eurotelu, ve které vyhrává úplně každý. Ve hře jsou například Nokie 6610, letní dovolená a další.

Eurotel se rozhodl zpestřit svým smluvním zákazníkům období letních měsíců a vyhlásil pro ně velkou letní soutěž. Soutěž se však týká pouze zákazníků, kteří s Eurotelem podepsali smlouvu o poskytování telefonních služeb - všichni uživatelé předplacených služeb jsou tedy ze hry venku.

Soutěž spočívá v odpovídání na položené otázky, jenž vám budou přicházet jednou týdně na váš mobilní telefon. Pozitivní je zejména to, že cena odpovědní textovky není zpoplatněna nějakou vyšší částkou, ale pouze standardní cenou dle vašeho tarifu. Z jaké oblasti budou otázky směřovat? To si můžete sami zvolit – na výběr máte tři témata:

  • Sport
  • Cestování
  • Erotika

Je jen na vás, zda si zvolíte jedno téma, či všechny tři. Hru začnete nejprve registrací do zvolené kategorie. Do kategorie Sport se zaregistrujete textovkou ve formátu START, kterou pošlete na číslo 999 241. Stejně postupujete i u dalších kategorií, jen s tím rozdílem, že textovku zašlete na číslo 999 242 (pro kategorii Cestování) respektive na číslo 999 243 (kategorie Erotika). Registrovat se můžete až do 15. května, kdy samotná hra začíná. Toho dne vám přijde první soutěžní otázka. Je také dobré podotknout, že každá má hodnotu určitého množství bodů. Při správném zodpovězení vám budou přičteny na účet. Pokud však odpovíte špatně, nic se neděje, žádné body se nestrhávají. Na soutěžní otázku musíte odpovědět do 24 hodin, přičemž při velmi rychlém zodpovězení můžete získat prémiové body.

Příklad: otázka za 100 bodů - Americký film, ve kterém hrají v hlavních rolích M. Douglas a S. Stone se jmenuje:
a) Základní instinkt b) Prvotní instinkt c) Rychlý instinkt
Správná odpověď je a).

Soutěž bude probíhat od 15. května (ale již teď se můžete začít registrovat) po dobu patnácti týdnů. V každém týdnu obdržíte jednu soutěžní otázku. A teď se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu – jaké na vás čekají ceny!

Soutěž je rozdělena na dvě verze – pro smluvní zákazníky a zákazníky figurující v programu Eurotel Benefit. Pro každou sortu jsou připraveny jiné ceny. I když to na první pohled vypadá, že zákazníci programu Benefit jsou ve výhodě, neboť mají hodnotnější ceny. Záhy zjistíte, že je tomu naopak. Na rozdíl od „benefitních“ zákazníků totiž „obyčejní“ vyhrávají všichni.

Letní hra pro smluvní zákazníky

1.- 3. cena: mobilní telefon Nokia 6610
4.- 20. cena: poukázka na příslušenství v hodnotě 1 000 korun

Tyto ceny budou rozděleny v každé kategorii.

A co je podstatné – všichni zaregistrovaní získávají 60 minut na telefonování zdarma. Tedy tři měsíce po dvaceti minutách.

Letní hra pro zákazníky programu Eurotel Benefit

1. cena: poukázka na dovolenou v hodnotě 30 tisíc korun
2. - 3. cena: poukázka na mobilní telefon v hodnotě 10 tisíc Benefit bodů
4. - 10. cena: poukázka na příslušenství v hodnotě 1 000 bodů
11. - 100. cena: 60 minut na telefonování zdarma. Opět tři měsíce po dvaceti minutách.

Tyto ceny budou rozděleny v každé kategorii.

Detaily ohledně letní hry naleznete na webu operátora, na infolince *11 nebo si o ně můžete zažádat textovkou ve tvaru INFO, kterou pošlete na telefonní číslo podle zvolené kategorie.

Diskuze (41) Další článek: Dnes vycházejí květnové Mobility

Témata článku: , , , Nokia 6610, Hra, Douglas, Pro +, Soutěžní otázka, Euro, Kter, Euro &, Prohra, Let