Veselé „smart“ Vánoce s Lenovo

(Inzerce) Vyberte si k Vánocům kvalitní smartphone od Lenovo, který s vámi udrží krok, zaujme široké okolí a zajistí skvělý zážitek z multimédií.
Klepněte pro větší obrázek

Řada A – dostupné a intuitivní smartphony

Smartphony řady A zaujmou všechny, kteří chtějí být neustále online, bavit se a sdílet videa či fotografie se svými přáteli. Sáhnout můžete třeba po Lenovo A328 v elegantní černé barvě, nebo si vybrat ze dvou barevných provedení, a to červené a černé, u modelu Lenovo A319.

Klepněte pro větší obrázek

Oba modely v sobě ukrývají výkonné procesory MediaTek, operační systém Android i velkou operační paměť. Tato kombinace zajistí rychlou odezvu i při využívání více aplikací najednou. Samozřejmostí je přední a zadní fotoaparát, podpora dvou SIM karet a široké možnosti konektivity. Přenos dat přes HSPA+ nebo 3G síť je navíc zárukou bezproblémové konektivity a sdílení obsahu.

Řada S – stylové smartphony nabité funkcemi

Lenovo S850 je ideální volbou pro uživatele, kteří neodolají kráse, stylu a eleganci. Smartphone je vybaven čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 1,3 GHz, který zajišťuje vyšší výkon operačního systému Android 4.4 KitKat a minimalizuje jakékoli prodlevy. Navíc s 5palcovým HD IPS displejem se širokými pozorovacími úhly bude hraní her nebo sledování videa vypadat lépe a působivěji.

Klepněte pro větší obrázek

Chytrý telefon Lenovo S860 udrží díky své extrémní až 3denní výdrži baterie krok i s těmi nejnáročnějšími uživateli. Navíc 5,3palcový HD IPS displej s širokými pozorovacími úhly umožní uživatelům více vidět a zvládnout více. Pod odolným kovovým pláštěm se ukrývá čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz, operační pamětí o velikosti 2 GB a operační systém Android 4.4 KitKat. Ten přináší tomuto smartphonu optimalizované využití operační paměti a vyšší citlivost a přesnost dotykového displeje.

Klepněte pro větší obrázek

Lenovo Vibe X2 – smartphone pro váš osobitý styl

Smartphone Lenovo Vibe X2 je splněným snem pro fanoušky unikátního designu a vysokého výkonu. Na první pohled zaujme široké okolí svým nezaměnitelným stylem v podobě tří různobarevných vrstev telefonu. Zřejmě největší předností je jeho pokročilý osmijádrový procesor True8Core. V kombinaci s operačním systémem Android 4.4 KitKat a operační pamětí o velikosti 2 GB získává smartphone skutečně ďábelský výkon a rychlou odezvu v každé situaci. Lenovo Vibe X2 také podporuje vysokorychlostní datové připojení LTE (4G).

Klepněte pro větší obrázek

Revoluční novinkou je u tohoto smartphonu volitelné příslušenství VIBE Xtension ve formě „nacvakávacích“ krytů, které umožní vašemu mobilu zvládnout ještě více. Například pomocí Battery Xtension můžete prodloužit výdrž telefonu na baterii. Nebo připojte Hi-Fi Xtension – tenký přídavný Hi-Fi reproduktor, a vychutnejte si lepší zážitek z přehrávané hudby.

Další článek: Android 5.0 šifruje. Za bezpečí ale zaplatíte rychlostí

Témata článku: Lenovo, , , Lenovo A319, Lenovo A328, Lenovo S850, Lenovo S860, Lenovo Vibe X2, Lenovo Vibe X2 Pro, Široké okolí, Nacvakávací kryt, Vánoce ??, SMA, Nejnáročnější uživatel, Unikátní design, Největší přednost