Víme, kdy se začnou prodávat nové Nokie (přehled bleskovek)

Eurotel zlevnil telefony a představil DataPhone II - U Oskaret se zvýšil limit pro Flexisazbu - Do Evropy míří 1,3mpx telefon - Ježíš už textovky neposílá - Televizor v náramkových hodinkách - a další bleskovky

V tomto článku naleznete přehled všech krátkých zpráv uplynulého týdne. Seřadili jsme je od nejčtenějších.


Eurotel: levnější telefony a nový DataPhone II
Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o. snížila pro veškeré telefony a mobilní zařízení v aktuální nabídce aktivační poplatek o více než 50 %.

Nokia 6220 je v prodeji
Nejvyšší model z řady Series 40, je v prodeji. V ceníku některých obchodníků se sice telefon objevil už asi v září, termín uvedení se však neustále posouval.

Oskarty: limit pro Flexisazbu se zvyšuje na 700 Kč
Od 2. února se u Oskaret zvyšuje měsíční limit, který musíte provolat k dosažení levnějšího telefonování a posílání SMS ve vlastní síti, tzv. Flexisazby. Zatímco nyní je tento limit 600 Kč, po zvýšení bude o sto korun vyšší - 700 Kč.

Víme, kdy se začnou prodávat nedávno uvedené Nokie
Již brzy se objeví Nokia 6820, stejně jako véčko 7200. Na přelomu března nebo dubna se ukáže Nokia 6230, kterou bude následovat odolný model 5140.

Siemens českému T-Mobilu postaví síť třetí generace
První východoevropský kontrakt na mobilní síť třetí generace – 27. kontrakt na technologii W-CDMA firmy Siemens Siemens mobile dodá technologii W-CDMA mobilnímu operátorovi T-Mobile Česká republika.

Do Evropy míří 1,3 megapixelový smartphone
ICT Technologies ve spolupráci s EurophoneUSA chystají představit několik nových telefonů. Vesměs se jedná o výborně vybavené chytré telefony.

Nokia v čokoládě
Japonská Nokia připravila hezký dárek k svátku svatého Valentýna: bonboniéru s čokoládovou maketou mobilního telefonu. Dostanou ji všichni, kdo si ve vymezeném termínu pořídí telefony 6650 a 6610.

Bunda se slunečními kolektory pro dobíjení mobilu
Kanadská společnost SCOTTeVest LLC se zabývá výrobou oděvních doplňků pro lidi, kteří s sebou tahají nejrůznější mobilní zařízení. Mají speciální kapsy pro mobilní telefony a kapesní počítače.

Ježíš už textovky neposílá
Pouze jeden měsíc mohli obyvatelé ve Finsku dostávat textovky přímo od Ježíše. Informace přímo od Ježíše obdržel každý, kdo odeslal na speciální číslo textovkou svou modlitbu. Taková textovka byla zpoplatněna sazbou 1,2 euro.

Nový český firmware pro Siemens SX1
České zastoupení Siemensu připravilo nový firmware pro chytrý telefon SX1, nyní by již měl být dostupný v servisu. Nová verze s označení 06 v prvé řadě celkově zrychlila telefon, nyní už funguje posílání MMS a lze psát s českým slovníkem T9.

Televizor v náramkových hodinkách
Televize v náramkových hodinkách? Bude už v dubnu, i když pouze v Japonsku. Trochu přerostlé hodinky s rozměry 45 × 48 × 18 mm mají monochromatický displej s úhlopříčkou 38 mm a používají televizní přijímač.

Sony Ericsson chystá češtinu pro P900
V prosinci jste měli možnost pokládat otázky mluvčí Sony Ericssonu. Jeden z vašich dotazů směřoval právě k modelu P900 a jeho české lokalizaci. A jaká je odpověď?

Britští operátoři budou blokovat nevhodné služby
Včera jsme vám přinesli článek na téma mobilní erotika, se stejnou souvislostí přišla zpráva z Velké Británie. Tamější mobilní operátoři souhlasili s návrhem vlády blokovat pro nezletilé nevhodné služby jako chaty pro starší 18 let, lechtivé obrázky, videa, hry a taky hazardní hry.

T-Mobile prodává Sony Ericsson T230
V nabídce T-Mobilu se objevil nový mobilní telefon - Sony Ericsson T230. Běžná cena byla stanovena na 5 499 Kč, dotovaná na 999 Kč (s připočítáním aktivačního poplatku 3 149 Kč ušetříte 1 351 Kč). V sadě Twist je telefon dostupný za 4 999 Kč.

V katalogu mobilů jsou nyní i telefony LG
Do katalogu mobilů jsme přidali všechny tři mobilní telefony LG, které jsou v současné době v prodeji: G5300i, G7020 a G7100.

Xelibri budou umět česky
Podle včerejší zprávy distribuční společnosti GSMobil Group se začátkem března pravděpodobně objeví česká lokalizace aktuální řady stylových mobilních telefonů Xelibri.

Novinka na MobilManii: v bazaru telefonů je více kategorií
Inzeráty v Bazaru (bazar.mobilmania.cz) jsme právě rozdělili do více kategorií. Zatímco dříve existovaly pouze dvě kategorie Prodám a Koupím, nyní má každá z největších značek svoji zvláštní sekci.

Váš názor Další článek: Mobil na přání: nástupce Sony Ericssonu T610/T630

Témata článku: Nokia, , Nokia 6220, Nokia 6220 classic, Nokia 6230, Nokia 6820, Siemens SX1, Sony Ericsson T230, Distribuční společnost, BLE, Pro +, Přehled, Blesk, Nov, Hazardní hry, Pře