Virtuál Heyah má pohádkovou nabídku: Všechno bez limitu a 10 GB za 160 Kč

  • Ano, pro kartu s neomezeným tarifem musíte za hranice
  • U nás byste se nedoplatili, v Polsku je to ale jiné, pohádkové
  • Jak může být tak levný? Ptejte se, jak jinde můžou být tak drazí...

Nejde to jinak, musíme vás poslat do Polska. U nás totiž neomezenku (volání, SMS, MMS) s 10 GB dat za necelých 160 Kč neseženete. Předplacenka polského virtuála heyah není žádná podpultovka, jde o nabídku, kterou dosáhne každý.

A protože operátoři působící v tuzemsku vám okamžitě namítnou, že v Polsku mají sice nižší ceny, ale zato bídné pokrytí a mimo města je signál špatný, přidáváme rovnou odkaz na mapku, na které to zase tak špatně nevypadá.

Polský virtuál heyah využívá síť tamějšího T-Mobilu a my si rozhodně nemyslíme, že není kvalitní.

Dále už není třeba nic moc dodávat, protože nabídka je opravdu maximálně jednoduchá, snad jen tolik, že regulérní cena je 25 zlotých (první měsíc platí 50% sleva). Při přepočtu na české koruny se při kurzu 6,10 Kč za 1 zlotý dostáváme na pohádkových 153 Kč.

Ptáte se jak je možné, že něco takového vůbec existuje, když u nás by takový tarif bez závazku vyšel skoro 10× dráž? Dobrá otázka, zkuste ji položit svému operátorovi.

Diskuze (55) Další článek: Emulátory Androidu: Jak používat Android na PC

Témata článku: , , , , , , , , Zlotý, Tarif, Polsko, Jiri Grund, Česká koruna, Nabídka, Otázky Václava Moravce, Síťový operátor, Dobrá otázka, Limit, Operátor, Nízká cena, MMS, Pokrytí, Jiří Grund, Hey, IVysílání