Virtuální operátor Sazkamobil slaví 9 let. Na dva měsíce zlevní vybrané datové balíčky i SIM kartu

Největší z virtuálů, který není přímo provázán s některým z velkých síťových operátorů – Sazkamobil, slaví 9 let na českém trhu. K této příležitosti připravil několik výhod, které budou platit po omezenou dobu, konkrétně do 30. dubna 2023. Zákazníci budou moci využít datové balíčky za snížené ceny, levnější budou také dokupovaná data po vyčerpání základního objemu datového balíčku, a také se snížila cena u nově pořizované předplacené karty.

Až o třetinu lze ušetřit při aktivaci některého ze tří následujících datových balíčků. Úspora přes 30 % je například u objemu 5 GB, který místo 350 Kč bude měsíčně stát 240 Kč. Příslušný balíček lze aktivovat v mobilní aplikaci, v online samoobsluze, na zákaznické lince nebo přes SMS kód.

Data

Běžná cena

Akční cena

5 GB

350 Kč

240 Kč

10 GB

450 Kč

340 Kč

50 GB

850 Kč

800 Kč

Ušetřit lze i u objemově menších datových balíčků (od 1 GB), tentokrát při dokupu dat na předplacené kartě. 1GB nebo 2GB balíček lze dokoupit s 50% slevou oproti standardní ceníkové ceně. To znamená, že 1 GB vyjde na 50 Kč a 2 GB na 90 Kč. Platnost takto dokoupeného balíčku končí s platností původního datového balíčku. V rámci období platnosti původního datového balíčku lze takto dokoupit neomezený počet cenově zvýhodněných dokupových datových balíčků.

Klepněte pro větší obrázek

Aby operátor přilákal nové zákazníky, rozhodl se na výše uvedené časové období (do konce dubna) zlevnit i cenu předplacené karty. SIM kartu od Sazkamobilu za zvýhodněnou cenu 99 Kč s úvodním kreditem 150 Kč lze zakoupit v prodejní síti, ve značkových prodejnách Sazka, online nebo na zákaznické lince. Běžná cena SIM karty je 150 Kč.

Přesné datum, kdy Sazkamobil vstoupil na český trh, zní 18. února 2014. Virtuál od začátku vsadil na provázanost se známou loterií a okamžitě také získal zázemí prodejních míst s terminály Sazky. Základem nabídky dodnes zůstává předplacená karta, k níž se v průběhu času přidaly také několikrát obměněné paušální Šťastné tarify. Sazkamobil využívá mobilní sítě Vodafonu, jako jeden z mála virtuálů na trhu má přístup také do 5G sítě.

Diskuze (6) Další článek: Google si vyšlápne na aplikace, které slibují zrychlení Androidu. Stejně nefungují, jen zbytečně zabírají paměť

Témata článku: , , , , , Datový balíček, SIM kart, Virtuální operátor, Předplacená karta, Data, , Operátor, Balíček, Šťastný tarif, Provázanost, Sazka,