Vivo chystá novinku se čtečkou v displeji. Máme pro vás první snímky modelu X23

Vivo 5. září představí nový topmodel X23, který je nástupcem Vivo X21. Tedy prvního modelu se čtečkou v displeji, který jsme si mohli osahat na letošním veletrhu CES v Las Vegas. Výrobce však není zrovna dvakrát opatrný, nepředstavený model již totiž vystavil na svém čínském e-shopu. A my vám tak můžete již s předstihem ukázat tiskové fotografie v barevných variantách Magic Night Blue (modrá), Phantom Red (červená) a Phantom Purple (fialová).

Specifikace však Vivo na e-shopu ještě nezveřejnilo, takže se musíme spolehnout na spekulace. Smartphone má být postaven na Snapdragonu 710 s 8GB RAM, interní úložiště bude mít kapacitu 128 GB. Displej s úhlopříčkou 6,4 palce má vyplňovat 91,2 % čelní plochy, v jeho výřezu bude umístěna 25MPx selfie kamerka. Pod ním bude přítomna optická čtečka otisků prstů. Na zádech najdeme duální fotoaparát v konfiguraci 12 MPx + 5 MPx, kterému bude pomáhat umělá inteligence. Koncová cena Vivo X23 zatím není známa.

Čtečku otisků v displeji jsme si vyzkoušeli již u Vivo X21:

Zdroj Shop.vivo.com via Trendytechz

Diskuze (1) Další článek: Sony Xperia XZ2 Premium se 4K displejem a duálním foťákem si jde vlastní cestou

Témata článku: Vivo, , , , , , , , , , Čelní plocha, Model X, Las Vegas, Barevná varianta, Optická čtečka, Koncová cena, Pro +, Letošní veletrh, Čtečka, Tisková fotografie, ? Displej, Vaš, Nov, Čtečka otisků, MPx,