Vivo NEX S2 na prvních živých snímcích. Podívejte se, jak se přepíná mezi displeji

Čínské Vivo připravuje topmodel NEX S2, který má být nástupcem současného Vivo NEX S. Nejzajímavější vlastností telefonu budou hned dva displeje. Přední 6,59" doplní zadní 5,5" panel. Jak bude probíhat přepínání mezi oběma displeji, napoví video umístěné níže. Pro přesun obrazu dozadu, bude třeba třemi prsty potáhnout do boku, a to vždy na tom displeji, který je v dané době aktivní.

Podívejte se, jak bude fungovat přepínání mezi displeji u Viva NEX S2:

A k čemu bude vlastně sloužit druhý displej? Minimálně pro focení selfíček. Smartphone totiž nedostane selfie kameru nad hlavním displejem. Pro focení sebe sama tak využijete hlavní fotoaparát, a při focení se uvidíte v hledáčku sekundárního displeje. Ten má na zadní straně půlkruhový výřez, do nějž je zasazen tzv. Lunar Ring. Jsou v něm umístěny dva fotoaparáty, a jako takový poslouží svým otočením k natavení intenzity zkrášlovacích efektů „Beauty“ a „3D Beauty“. Vedle něj pak vidíme i další dva boční snímače.

Vivo NEX S2 tak bude zřejmě, v pořadí, již druhým smarpthonem se čtyřnásobným fotoaparátem. Tím prvním byl Samsung Galaxy A9 (2018). Ořezaná verze, NEX A2, by se měla spokojit pouze s trojitým fotoaparátem. Jaké další využití nabídne zadní displej, nám Vivo ukáže již v polovině prosince. Již teď ale víme, že i nad zadním displejem bude umístěn reproduktor. V praxi tak bude úplně jedno, ze které strany smartphonu budete volat.

Jeden z teaserů na připravované Vivo NEX S2:

Zdroj ithome

Diskuze (9) Další článek: Česko postihla další vlna prozvánění ze zahraničí. Zpět do ciziny nevolejte!

Témata článku: Vivo, , , , , , , , , Hlavní fotoaparát, Displej, Zadní displej, Hlavní displej, Nejzajímavější vlastnost, Zadní strana, Luna, Jak, Zdroj ithome, Beauty, Pře, Živý, Přepínání, Ořezaná verze, Focení, Čínské Vivo