Vivo V21 potěší selfiemaniaky. Nabídne čelní kamerku s optickou stabilizací

Značka Vivo se postupně zabydluje na našem trhu a nyní na něj přinesla horkou novinku, smartphone Vivo V21 5G. Ten nabídne elegantní design v tenkém těle o tloušťce pouhých 7,29 mm, přičemž nabídne základní voděodolnost IP52. Tím hlavním lákadlem je ovšem čelní 44Mpx kamerka s optickou stabilizací, čímž potěší nejen všechny příznivce selfie. Kamerka má samozřejmě také autofocus a nabídne různé režimy focení.

Fanoušky focení potěší i zadní 64Mpx snímač (rovněž s OIS), který slibuje kvalitní noční snímky. Doplňuje jej 8 Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a 2Mpx makro kamerka. Samozřejmě telefon umí natáčet i 4K video. Z výbavy zmíníme hlavně 6,44“ AMOLED displej s obnovovací frekvencí 90 Hz. 

O výkon telefon se stará procesor MediaTek Dimensity 800U doplněný o 8 GB RAM a 128GB vnitřní úložiště. Telefon samozřejmě podporuje 5G sítě a nechybí ani NFC. Do vínku telefon dostal 4000mAh baterii s podporou rychlého 33W dobíjení. Vše pak běží na nadstavbě FunTouch 11 postavené na Androidu 11.

Vivo V21 5G přijde na trh již dnes, 24. června za cenu 9 999 Kč. Při rychlém nákupu do 4. července však u vybraných partnerů dostanete slevu 1 000 Kč. Pro ty, kteří si telefon zakoupí do konce srpna navíc Vivo nabízí i speciální dárek v podobě tříměsíčního pojištění proti poškození displeje.

Váš názor Další článek: Nahlédněte do dalšího unikátního Apple Storu. Vznikl v budově historického divadla

Témata článku: Vivo, , , , , , , , , , MediaTek Dimensity, Telefon, Focení, Kamerka,