Vložte dlužníka do registru a získejte své peníze zpět

Stalo se Vám, že jste někomu půjčili peníze a už je nevrátil? Udělali jste pro někoho práci a on nezaplatil? Nenechte to tak, získejte své peníze zpět.

Vymáhání pohledávek online není českým výmyslem, celý tento nápad se zrodil již na počátku tzv. internetové bubliny ve spojených státech. Později celý projekt utichl a nastartovala jej až světová obchodní krize, kdy je nutné své pohledávky řešit s rozmyslem, ale hlavně rychle. A protože působíme po celém světě a chceme pokrýt většinu zemí, můžeme Vám jej nyní představit i v české mutaci na serveru Uhrazeno.cz.

pr_clanek_obr xxx.png

Co nevymůžeme my, to už nikdo

Naší velkou výhodou je, že spojujeme služby mimosoudního vymáhání pohledávek se soudním (vydání rozsudku, exekuce) a z toho plynoucí výhody.

Zálohy. U nás neplatíte žádné zálohy či platby předem. U nás se platí až podle výsledku. A to ať se jedná o pohledávku v řádech stokorun či miliónů, každá pohledávka je pro nás pohledávkou, které se maximálně věnujeme. Řešíme i případy, nevyzvednutých dobírek, spory týkající se aukcí i ostatní případy, kde není spravedlnost či je porušeno právo.

Náklady. Nemyslíme si, že je spravedlivé, aby náklady hradil věřitel, který nedostal zaplaceno, proto všechny náklady včetně provize vymáháme na dlužníkovi, jako vzniklou škodu.

Čas. Advokát a soudní exekutor je schopen velmi často dosáhnout pouze dlouhodobého splátkového kalendáře, kdy se peníze vrací někdy i několik let. Využíváme moderní metody, spolupracujeme se špičkami s oboru a soukromými exekutory, kteří jsou mnohem pružnější a tím šetří drahocenný čas. Na dlužníka je třeba zaútočit co nejrychleji a s co největší silou, zdlouhavým jednáním a protahováním případu ještě nikdo nic nevyřešil.

Celosvětová působnost. Je úplně jedno, jestli Vám dluží někdo z Dolní Lhoty, Prahy, Madridu či New Yorku, pracujeme po celé ČR, Evropské unii a po celém světě. Služba Uhrazeno.cz je konstruována univerzálně, můžete pracovat s mnoha měnami, ve kterých je pohledávka vedena.

Vždy v obraze. Domníváme se, že každý by měl o dění u své pohledávky podle jeho potřeb vědět maximum. Klienti mohou stav svých pohledávek sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce.

Registr dlužníků. Spolupracujeme s největšími správci databází dlužníků a umožňujeme zapisovat do tohoto registru. Dlužník je tak daleko více motivován pohledávku uhradit co nejdříve a v plné výši.

Rozhodčí řízení. Je obvykle poměrně rychlé, ovšem přípustné bohužel pouze tehdy, pokud smluvní vztah rozhodčí řízení připouští, což v běžných dodavatelských vztazích bývá zcela zřídka. Snažíme se tedy při osobních schůzkách s dlužníkem, k uzavření uznání dluhu s doložkou o rozhodčím řízení.

Reference. Naše služby využívají po celém světě desítky tisíc spokojených klientů z řad velkých společností, středních firem, úřadů, živnostníků a soukromých osob. Rozhodli se získat své peníze zpět, proto se rozhodli pro ty nejlepší.

Vaši pohledávku provedeme všemi legálními způsoby, aby došlo k jejímu uhrazení. Registrovat se, nebo jen celý náš systém vyzkoušet u demopohledávky, můžete přímo na adrese Uhrazeno.cz. Co nevymůžeme my, to už nikdo TEČKA

Další článek: Microsoft má zítra představit Pink, svou mobilní budoucnost

Témata článku: , , S PEN, Exekutor, Uhrazení, Exekuce, Pohledávka, S Pen!, Pen, Drahocenný čas