Vodafone a Raiffeisen: partnerství a předzvěst NFC?

Vodafone a Raiffeisenbank uzavírají partnerství. Zpočátku půjde o společné prodejní prostory a kreditku, díky které si zavoláte zdarma.

Vodafone a Raiffeisenbank dnešním dnem zahajují spolupráci v propojování mobilních a finančních služeb. V první fázi Raiffeisenbank a Vodafone nabídnou partnerskou kreditní kartu, zároveň se na vybraných pobočkách Raiffeisenbank objeví prodejní stánky Vodafone. Oba partneři chtějí dále spolupracovat na výraznějším propojování mobilních a bankovních služeb, k využití NFC se však ve společné tiskové zprávě nevyjádřili.

Prvním výsledkem vzájemné spolupráce skupiny Raiffeisen a Vodafonu je partnerská kreditní karta. Kromě standardních vlastností přinese klientům navíc možnost telefonovat o víkendu zdarma do vlastní sítě. Za každých 2 000 Kč zaplacených kartou získá klient v následujícím měsíci volání v síti Vodafone po celý víkend zdarma. Pokud kartou utratí měsíčně více než 8 000 Kč, má v následujícím měsíci každý víkend volání zdarma.

Klepněte pro větší obrázek
Partnerská kreditka Vodafonu a Raiffeisen banky

Získání karty je zdarma, její vedení je zdarma v případě, že klient utratí s Vodafone kreditní kartou měsíčně alespoň 5 000 korun. Nadstandardní je i délka bezúročného období, která pro bezhotovostní platby činí 60 dnů, po jejím uplynutí je úroková sazba 2,09 % p.m. (25,08 % p.a.). Maximální výše úvěrového limitu dosahuje 200 tisíc korun. Karta má navíc i symbolický ekologický podtext. Za každou nově vydanou kartu a následně za každých utracených 10 tisíc korun strom nechá banka vysadit strom na některém z území chráněných krajinných oblastí v České republice.

Obě společnosti zároveň začínají propojovat své prodejní sítě. Na vybraných pobočkách Raiffeisenbank tak bude možné řešit všechny služby, které klienti standardně získají v prodejnách Vodafone, ať už se jedná o pořízení mobilních služeb, nákup telefonů, servis apod. V tuto chvíli jsou v rámci pilotního projektu otevřeny první dva stánky na pobočkách Raiffeisenbank v Plzni (Americká ulice) a Brně (Česká).

Diskuze (25) Další článek: Vláda schválila novelu zákona o elektronických komunikacích

Témata článku: , , Partners, Voda, Předzvěst, Pře, Partner, Kreditka, Maximální výše, Bezúročné období, Raiffeisen Bank, Partnerství, Úroková sazba, Kreditní karta, Part, Raiffeisen,