Vodafone: ADSL internet ve zvyhodněných balíčcích

Po O2 a T-Mobilu také Vodafone začíná nabízet pevné připojení kinternetu pomocí technologie ADSL/VDSL. Dosud jej od Vodafonu mohly mít pouze firmy, dneškem počínaje tedy všichni. Také Vodafone bude pevný internet nabízet ve zvýhodněnýchbalíčcích spolu s mobilním internetem a hlasovými službami (připraveny jsou speciální edice Tarifů na míru a Společných tarifů na míru).

Vodafone je tedy až třetí v řadě, takže čím chce zaujmout? Třeba tím, že u něj ADSL pořídíte i beze smlouvy. Možná vás také překvapí stejné ceny u dvou vyšších tarifů – v tomto případě záleží na dostupnosti rychlejší technologie VDSL, tedy na vzdálenosti od ústředny (dostupnost možné ověřit na bezplatné infolince 800 777 777). Také u Vodafonu můžete mít pevný internet i bez pevné linky

Modem potřebný pro pevné připojení zákazník pořídí již za 577 Kč, a to vpřípadě, že se zaváže využívat Vodafone Internet ADSL na 24 měsíců. Ostatním zákazníkům, kteří budou chtít využívat pevné připojení bez závazku, bude kdispozici za 1 677 Kč. Pevné připojení si mohou u Vodafonu aktivovat i zákazníci, kteří doma nevyužívají pevnou telefonní linku.

Klepněte pro větší obrázek 
Klepněte pro větší obrázek 
Klepněte pro větší obrázek 

Modelový příklad

Tříčlenná rodina může za 1 256 Kč měsíčně využívat v rámci speciální edice Společného tarifu na míru 100 společných minut na volání do všech sítí, volání a SMS mezi sebou úplně bez obav a každý člen navíc i Internet vmobilu se 150 MB FUP. K tomu může nyní využít zvýhodněnou nabídku Vodafone Internet ADSL 8 Mbit pro domácí připojení PC za 396 Kč. Celkově tak za hlasové služby, internet v mobilu pro každého a Internet na doma zaplatí rodina 1 652 Kč. Všechny údaje má přitom přehledně na jedné faktuře.

Diskuze (22) Další článek: Windows 8: Metro aplikace jen přes Microsoft app Store

Témata článku: , , , Domácí připojení, Voda, Ads, Bali, Ostatní zákazník,