Vodafone Karta v letní akci: kredit a čtvrt roku internetu za polovic

Tři měsíce Internetu v mobilu plus dalších 200 Kč na volání a SMS, to vše za rovných 350 Kč. Taková je vodafonní Karta na míru v letní limitové edici. Operátor deklaruje, že jich má pouze tři sta kusů, takže neváhejte a objednávejte. Jinak jde o běžnou předplacenou kartu s tarifem Na míru, službou Internet v mobilu (FUP 150 MB) na čtvrt roku zdarma a dvousetkorunovým kreditem. To vše za 350 Kč namísto 731 Kč. Za datový balíček tedy ušetříte 381 Kč. Ideální příležitost jak zůstat o prázdninách online i mimo dosah domácí Wi-Fi. Objednávat můžete zde.

Klepněte pro větší obrázek
Nastěhujte si na 3 letní měsíce internet do svého mobilu a buďte online kdekoli zrovna jste – stačí zakoupit předplacenku prostřednictvím tohoto formuláře

Karta nabízí ještě další výhody: volání či SMS (nebo obojí) do sítě Vodafone o víkendu zdarma, pokud od pondělí do pátku provoláte aspoň 5 minut nebo pošlete alespoň 5 textovek. Ideální řešení pro „víkendové kecky“. Další podrobnosti o Kartě na míru se dozvíte v tomto článku, ceník karty přikládám níže:

Vodafona Karta na míru
volání do všech sítí*6,50 Kč
SMS1,50 Kč
MMS4,50 Kč
*hovory jsou účtovány způsobem 60+1
Diskuze (14) Další článek: Česká mapová aplikace Smartmaps také pro OS Bada

Témata článku: , , , , , Ideální příležitost, Pol, Rok, Čtvrt, Let, Karta, Voda, Čtvrt roku,