Vodafone: levnější tarify pro fanoušky na Facebooku

Být fanouškem Vodafonu na Facebooku už není jen bezvýznamné stisknutí tlačítka. Operátor svým virtuálním přátelům nabízí zvýhodněné tarify a reálnou úsporu.

Vodafone si dobře uvědomuje potenciál společenské sítě Facebook pro své podnikání a připravil tarif za exkluzivní cenu pouze pro své virtuální fanoušky. Stačí kliknout na tlačítko „To se mi líbí“ na stránce facebook.com/vodafoneCZ a také vy můžete vybírat ze čtyř balíčků služeb a ušetřit 186 až 215 korun (ve srovnání s ceníkovou nabídkou Tarifů na míru).

Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky do 31. května. Zájemci ji mohou objednat v záložce přímo na FB-stránce Vodafone CZ, nebo v eShopu na stránkách vodafone.cz/eshop. Tam automaticky proběhne snadné ověření, že uživatel je zároveň fanouškem stránky Vodafone CZ, popřípadě je mu nabídnuta možnost se fanouškem stát.

Klepněte pro větší obrázek 

Fanoušek si pak může vybrat ze čtyř zvýhodněných balíčků, v rámci nichž může neomezeně volat a smskovat čtyřem kamarádům v síti Vodafone a variantně pak využívat Internet v mobilu či Internet v mobilu naplno, 20 či 50 minut volání a 100 nebo 250 SMS.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Jednotlivé akční nabídky pro Facebook

Vodafone patří na sociálních sítích k nejaktivnějším českým firmám. V počtu fanoušků (přes 111 tisíc) se Vodafone řadí na čtvrté místo mezi českými společnostmi na Facebooku. Operátor slibuje, že se podobné akce chystají i do budoucna.

Diskuze (31) Další článek: Známe ceny nových Xperií, některé budou mít zpoždění

Témata článku: , , , , Pro +, Fan, Tarif, F +, FAC, Voda,