Vodafone má novou a velmi podrobnou mapu pokrytí GPRS a EDGE

Vodafone zpřístupnil na svých stránkách novou a velmi propracovanou mapu pokrytí jeho signálem. Stalo se tak již před několika dny a bez upozornění. Změny si však všimli naši pozorní čtenáři.

Starou mapu kupodivu stále naleznete v sekci datových služeb, kde asi slouží pro názorný celkový pohled na pokrytí technologií EDGE. Odkaz na novou podobu mapy zde ale chybí, musíte v nabídce Zvolte Vodafone! vybrat položku Síť Vodafonu a zde je nová mapa k nalezení.

Klepněte pro větší obrázek

V mapě si můžete nechat zobrazit pokrytí signálem GSM a GPRS nebo jen EDGE. Měřítko si můžete nastavit ve velmi širokém rozsahu a při největším přiblížení máte k dispozici velmi podrobné měřítko 1:50 000. V mapě se lze pohodlně pohybovat tahem myši a vyhledávat můžete místa podle názvu města, ulice a dokonce i čísla popisného. Na mapě si můžete zobrazit i prodejny Vodafonu, partnerské servisy a také bankomaty, ve kterých lze dobít Vodafonekartu. Mapu můžete používat i pro orientaci - zobrazení pokrytí lze vypnout. K dispozici je také velký náhled a možnost tisku.

Diskuze (18) Další článek: Krzr, Rizr, Razr Maxx: nová generace Motoroly

Témata článku: , , Net Check, GPRS, Voda, Nov, , Edge +,