Vodafone má novou předplacenku. Když utratíte 30 Kč, zbytek dne máte zdarma

Ve čtvrtek 1. srpna Vodafone začne nabízet nový předplacený tarif Předplacená karta 30. Minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat s ním budou stát vždy 3 koruny (což je hodně). Pokud zákazník za den utratí 30 korun, až do půlnoci může volat a psát SMS neomezeně a zdarma, plus získá 300 MB dat.

Na každodenní komunikační orgie to nebude, to už bychom se dostávali na 900 Kč měsíčně, což je víc než cena měsíčního tarifu se srovnatelnými parametry, ale na občasný komunikační úlet mimo dosah domácí Wi-Fi se takový tarif může hodit.

Přitom zůstávají hlavní výhody předplacené karty – když nekomunikujete, neplatíte nic. Útrata je pod kontrolou v aplikaci Můj Vodafone. Předplacená karta 30 bude od srpna k dostání v prodejnách a na eShopu Vodafone. Cena je 200 Kč a na kartě je přednabitý kredit 200 Kč.

Diskuze (30) Další článek: Trump vystartoval proti Applu: „Jestli budete Mac Pro vyrábět v Číně, nepočítejte s celními úlevami!“

Témata článku: , , , , , Předplacený tarif, Zbytek, Předplacená karta, Karta, MB data, Pře, Zbytek dne, Předplacenka, Tarif, Žďár,