Vodafone představuje GigaSíť a první společné služby po sloučení s UPC

Na začátku srpna Vodafone oznámil, že zahajuje integraci společnosti UPC. Se začátkem září přichází první společná nabídka. Sjednocuje se zákaznická péče a prodej obou značek, takže veškeré vodafonské služby pořídíte v pobočkách UPC a naopak. Také se seznamujeme s novým marketingovým pojmem GigaSíť, což je výsledek sloučení mobilní sítě od Vodafonu a pevné od UPC.

První společná nabídka obsahuje mobilní, pevné a televizní služby. K mobilnímu tarifu Vodafone Neomezený (startuje na 599 Kč měsíčně) se přidávají rychlé pevné sítě s tarify o rychlosti až 500 Mbit/s a 30 televizními programy, nyní na půl roku v akční nabídce za 399 korun měsíčně (pak přejdou zákazníci v síti UPC na ceníkovou cenu podle rychlosti připojení).

V ceně zmíněných pevných připojení sítě UPC je i 30 televizních programů. Zákazníci se tak už nemusí věnovat výměně televize, set-top boxů nebo jiným technickým problémům, které jsou spojené s aktuálním přechodem televizního vysílání v Česku na nový standard DVB-T2.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Slučování nabídek bude postupné. Naznačuje to i aktuální podoba obou domovských stránek, kde o integraci není ani památka.

Rozšířená nabídka 60 programů, včetně přístupu do digitální videotéky s více než 2000 tituly a možností zpětného zhlédnutí až sedmi dní, stojí 150 korun.

Diskuze (37) Další článek: Moc se o tom nemluví. Sledujte reklamy v Samsung Global Goals a pomozte planetě

Témata článku: , , , Tarif, Vodafone Start, Připojení, Integrace, Sloučení, Top box, Česká republika, Pře, Nabídka, Televizní program,