Vodafone rozšiřuje nabídku mobilních e-mailových řešení pro firmy

Od dnešního rozšiřuje Vodafone nabídku mobilních e-mailových řešení pro firemní zákazníky. Ve spolupráci se společnostmi Microsoft, Nokia, HTC a Samsung umožňuje v chytrých telefonech pohodlný přístup k firemnímu e-mailu, kontaktům a kalendáři v reálném čase.

Zákazníci, kteří si aktivují do konce září k e-mailovému řešení datový tarif Připojení na stálo, získají po dobu šesti měsíců 50% slevu z měsíčního poplatku. Namísto 650 Kč tak zaplatí za balíček s 3GB FUPem 325 Kč. Podle typu telefonu si firemní zákazníci mohou vybrat ze dvou řešení:

  • Microsoft Office Outlook Mobile
  • Nokia Mail for Exchange

Řešení Microsoft Office Outlook Mobile je dostupné pro chytré telefony se systémy Windows Mobile 5.0 a vyšší. Nokia Mail for Exchange mohou využívat mobilní telefony stejnojmenného výrobce ze sérií začínajících písmeny N a E. Synchronizace probíhá s platformou Microsoft Exchange Server.

„Nabídku jsme připravili pro firmy, jejichž zaměstnanci jsou často mimo kancelář a potřebují být neustále v kontaktu se svými obchodními partnery a kolegy," vysvětluje Jan Schmiedhammer, ředitel oddělení firemního marketingu a zákaznických řešení.

Tato nabídka rozšiřuje stávající portfolio řešení Vodafonu, které zákazníkům umožňuje připojení k firemnímu e-mailu v reálném čase pomocí mobilního telefonu:

  • BlackBerry Professional Solution
  • BlackBerry Enterprise Solution
  • Business e-mail plus
Připojení na stálo cena bez / včetně 19% DPH
Standardní cena 546,20 Kč / 650 Kč
Zvýhodněná cena na 6 měsíců 273,10 Kč / 325 Kč
Diskuze (5) Další článek: Srpen: nový král katalogu a superširoké LG

Témata článku: , , , , , Řešení, F +, Pro +, MOBI, Voda, Jan Schmiedhammer, Mobil, Mail, Mobilní e-mail,