Vodafone vylepšil nabídku pro zdravotně znevýhodněné. Přidá internet a televizi

Už před dvěma lety Vodafone představil speciální nabídku pro lidi se zdravotním omezením, kterým poskytl vybrané mobilní tarify se slevou až 50 %. Mezitím se z Vodafonu stal plně konvergovaný operátor a do nabídky tak může přidat i výhodnější pevný internet a IP televizi. Nová nabídka míří zejména na lidi, kteří se kvůli koronavirové pandemii dostali do větší sociální izolace. 

Pro lidi se zdravotním postižením jsou komunikační a moderní technologie naprosto klíčové. Ať už jsou to čtečky nebo audioknihy pro nevidomé, interaktivní mapy pro vozíčkáře nebo aplikace na online video tlumočení ze znakového jazyka – využívání všech těchto pomůcek a aplikací je třeba připojení k síti a tedy i internetu.

Mobilní tarify, Wi-fi na doma a televize

V nabídce pro zákazníky, kteří jsou držiteli průkazu ZTP, ZTP/P a osoby závislé na pomoci ve II., III. a IV. stupni zůstává loni představený mobilní tarif za 550 korun měsíčně s neomezeným voláním i SMS, 1 000 minutami do zahraničí, roaming v EU a 40 GB dat (20 GB je třeba každý měsíc aktivovat v aplikaci Můj Vodafone).

Klepněte pro větší obrázek

Letos nabídku rozšiřuje o neomezený tarif za 599 Kč měsíčně k internetu na doma. A k nejlevnějšímu základnímu tarifu, který stojí 299 Kč měsíčně, přidává Vodafone navíc Chat Pass zdarma. Díky tomu se zákazníkům nepočítají data při chatování třeba v aplikaci WhatsApp nebo Skype.

Kromě přenosné Wi-fi nabízí pro zákazníky se zdravotním postižením, kteří nemají doma kabelové připojení, Wi-fi na doma s neomezeným objemem dat za 359 Kč měsíčně fungující na 4G LTE. Navíc přidává nabídku Vodafone TV Komfort se 110 programy za 289 Kč měsíčně. Více informací naleznou zájemci na vodafone.cz/ztp.

Diskuze (4) Další článek: Zajímavý tah. Samsung ke Galaxy S21 zřejmě přibalí bezdrátová sluchátka

Témata článku: , , , , Aplikace, Zdravotní postižení, Nabídka, Chat Pass, ZTP, Mobilní tarif, Pro +,