Vyčerpali jste všechna výletní místa v okolí? Tyhle appky ukážou, že určitě ne

Zábava se může skrývat i za rohem vašeho domu. Stačí jen vědět, kde hledat.

Vládní nařízení nadále trvají. Stále tedy nemůžeme svévolně opouštět okresy a pohybovat se smíme jen v rámci jejich hranic. To ale s několika zajímavými aplikacemi nemusí vůbec vadit. Provedou vás po okolí a odhalí jeho historii.

Zaniklé obce

Pokud jste milovníky minulosti naší země, s touto aplikací se o ní můžete dozvědět mnohem více. Na mapě totiž najdete jednotlivé typy objektů odlišené ikonami. Po kliknutí na objekt se zobrazí jeho základní informace a klikem do informačního okna budete přeneseni na web pro zobrazení podrobných informací.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Aplikace je tak spíše jen vyhledávačem míst. To i proto, že je zde možné filtrovat je podle toho, která vás zajímají. Nechybí ani samotné hledání podle klíčových slov a přidávání jich do oblíbených. Ti skuteční fanoušci si pak mohou zapnout i zobrazení historických map. K dispozici jsou však i ty letecké, terénní, OSM a další. Rozhodně fajn je také podpora widgetu. Ten vám na ploše zařízení může ukazovat nejbližší objekty v závislosti na vaší aktuální poloze.

Diskuze (1) Další článek: Hovory z mobilu slaví 48. narozeniny. Z Motoroly volali do Bellu a důvod vás pobaví

Témata článku: , , , , , Lavička, Okolí, App Store, Česká republika, Milovník, Aplikace, Mapa, Odkaz, Úkaz, Objekt, Bydliště