Vyfotili jsme limitovanou edici Honoru Play. Koupíte ji od září a bez příplatku

Pro představení modelu Play zvolil Honor poněkud zvláštní chronologii. Telefon máme už pár týdnů v redakci, v obchodech už jste jej mohli koupit v průběhu srpna, ale až ve čtvrtek na veletrhu IFA proběhla oficiální premiéra. Smysl akce jsme pochopili až těsně před koncem:

Takže k našemu před týdnem vydanému preview přidáme nové informace týkající se cen a variant. Cenu 8 499 Kč už známe, k dispozici jsou černá, modrá a fialová barva, nakoupit můžete u následujících prodejců: CZC.cz, Smarty, Alza.cz, Mall.cz, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Okay, Space, Alfa.cz, kasa.cz a Electroworld, BPS Mobil, Hurá mobil a Planeo.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
V Berlíně jsme si prohlédli také obě limitované edice. Více se nám líbila černá, ale o té se česká tisková zpráva vůbec nezmiňuje.

Od září bude k dostání také Honor Play v exkluzivní červené edici s charakteristickým vzorem na zádech, a to pouze na Alza.cz nebo v prodejnách Datart a Euronics.

Honor Play před redakčními kamerami:

Diskuze (11) Další článek: Řada Huawei P20 představila nové barvy a oblékla se i do kůže. Dočkáme se i u nás?

Témata článku: Honor, , , , , , , , Honor Play, Redakční kamera, Euronics, Hon, Audi, Edice, Okay, PLA, Průběh srpna, Oficiální premiéra, Příplatek, Planeo, Fialová barva, Czc cz, Rolls-Royce, Oficiální partner, Alfa,