Vyhrajte dva iPhony 3GS

Zlaté Stránky připravily iPhone aplikaci na vyhledávání kontaktů. Odpovězte na 3 otázky a vyhrajte 2 iPhony 3GS, do kterých si ji můžete zdarma nainstalovat.

Každý z nás sem tam něco hledá, majitelům iPhonu může v tomto směru docela dobře ulehčit život aplikace Zlaté Stránky. Dovede najít kontakty na firmy i fyzické osoby, ale nabízí i další praktické funkce. Podobně jako třeba u nás ne příliš spolehlivá aplikace AroundMe vám dovede najít desítky služeb jako ubytování, stravování, poštu, nemocnice, doktory a mnoho dalších výsledků bez nutnosti zadávat svou polohu. Přímo z aplikace je možné daný kontakt zavolat, natočením vyhledat výsledky na mapě včetně naplánování trasy k cíli. Více informací najdete v tomto článku nebo zde na FaceBooku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ukázka z aplikace Zlaté Stránky

Aplikace je určena jen pro iPhony. Pokud doma iPhone nemáte, můžete ho vyhrát v naší soutěži, kterou jsme ve spolupráci se Zlatými Stránkami připravili. Stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a mít trochu štěstí:

Kolik kontaktů na firmy a osoby obsahuje databáze Zlatých Stránek?

  • A) přes 2 miliony
  • B) 1 až 2 miliony
  • C) do 1 milionu

Jak se jmenuje funkce na www.zlatestranky.cz, která umožňuje vyhledávat kontakty v nejbližším okolí?

  • A) radar
  • B) rádius
  • C) radián

Kdy bude dostupná aplikace Zlatých Stránek i pro jiné telefony než iPhone?

  • A) za měsíc
  • B) začátkem roku 2010
  • C) za rok

Snap36.png

Pokud znáte správné odpovědi, pošlete nám je textovou zprávou ve tvaru SOUTEZ ZLATESTRANKY odpověď odpověď odpověď (např. SOUTEZ ZLATESTRANKY A A B) na telefonní číslo 900 09 03. Cena jedné zprávy je 3 Kč, z jednoho čísla můžete odeslat libovolný počet zpráv. Technicky zajišťuje MobilBonus s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (po-pá: 8.00-16.00).

Soutěž končí 20. října 2009. Po ukončení soutěže seřadíme všechny správné odpovědi podle času odeslání. Celou skupinu rozdělíme na tři stejně velké části. Výhry obdrží soutěžící, jejichž odpovědi budou na konci první a druhé části. (Příklad: dorazí 12 odpovědí, rozdělíme na skupiny 4, 4, 4, výhru obdrží čtvrtý a osmý soutěžící).

Další článek: Cypřišový mobil z dílen Sharp a Olympus odolá vodě

Témata článku: , , , Apple iPhone 4GB, Dostupná aplikace, Naplánování trasy,