Vyjádření k technickým problémům 20Lives

20Lives je již od samého počátku doprovázen řadou technických problému. Mnoho hráčů má problémy s dokončením svého života a neví si rady. Uvnitř článku najdete dvě naprosto odlišná vyjádření k tomuto problému.

První z dotazů zněl:

Dobry den,


Můj nickname je hagrid, chtěl bych se informovat na jeden menší problem (možna duležity) při hrani za život Sean Martin-Skejtak, kterej jsem uspěšne dokončil a po kliknuti na prehled se mi objevilo, že ten život jsem ještě nehral. Zkusil jsem se odhlasit a znova prihlasit a žádná změna o tom živote, pořád je tam že jsem nehral. Tak jsem to zkusil znova ten život a zasejsem jej uspěšně dohral jak psala tabulka, kliknul na přehled a zase bylo že jsem jej ještě nehral nic se nezmenilo ani po odhlašeni a nasledně po přihlašeni.

Včem je problem?

Předem děkuji za odpověd

 

Odpověď od plavčíka zněla:

Dobry den, Je mi to osobne velice lito, ale na dotazy, jako je ten Vas, mam nyni bohuzel striktne prikazano zasilat hracum pouze standardni odpoved (ve zneni, ktere si muzete dole precist v cestine a anglictine). Je mi jasne, ze Vam takovato odpoved nijak nepomuze ve hre, a drzim palce, aby Vas to od hrani 20lives neodradilo. Pozitivnim aspektem je, ze na to, abyste se dostal/a do finale hry, potrebujete vyhrat jen jeden zivot. Mate tedy stale jeste 18 - 19 dalsich moznosti v pristich dnech...

Vas Smutny a Zahanbeny LifeGuard CS

-------------------------------------------------------
Vazeny hraci,

Dekujeme za Vas dotaz ke hre 20lives.

Presto, ze si mnoho hracu zahralo bezproblemovou a prijemnou soutez, jini hraci meli s nasi hrou potize podobne tem, ktere popisujete. Velmi se omlouvame za neprijemnosti, ktere se Vam pri hrani 20lives staly.

Prosim budte ujisten/a, ze veskery cas a energii naseho 20lives tymu venujeme reseni teto zalezitosti. V nekterych pripadech zadame jednotlive hrace o detailni popis chyb, se kterymi se ve hre setkali.

Abychom mohli najit spravne reseni, zakladnim predpokladem je fer pristup ke vsem. To znamena, ze se vzdy snazime, aby vsichni hraci 20lives meli ferovou sanci vyhrat.

Chteli bychom, aby hra Nokia 20lives mela pozitivni, kreativni a hladky prubeh pro vsechny hrace. Nezastavime se, dokud tohoto cile nedosahneme.

Vas LifeGuard

 

Druhý dotaz byl velmi podobného rázu:

Dobrý den,
mam problem pri hrani za dnešní život Sarah a uspěšně jej dokončim a objevi se mi tabulka kde je mi napsano že jsem splnil všechny podminky pro ziskani Hlavni role a že život byl uspešny a když kliknu na jedine políčko pokračovat(jine tam není) tak se mi napiše zitra proziju tenhle zivot a pak je černá
obrazovka a nic se neděje(to jsem čekal asi 10 minut než nabehne další okno s ohodnocenim o tom to životě).a když okno uzavřu a přihlasim se znova tak zjištuji že jsem ten život ješte nehral(jako
by to nebyl uloženej ten uspěšnej život) Pouzivam IE 6 a i to samy je ve FireFoxu , macroflasch7 mam nainstalovano .už mě nebaví hrat ten život už po desatý a vždy uspešne když se to neuloži a jsem pak tam jako bych ten život nehral. Zkoušel jsem vymazat i cookies i dočasne soubory i mezidiskovou pamět ale nic se nezmenilo.

Co stim mam teda dělat .
Předem děkuji za odpověd

 

Ovšem odpověď byla mnohem pozitivnější a jistě potěší všechny hráče, kteří se potýkají s podobnými problémy:

Dobry den,

Podle udaju v nasi databazi jste zivot Sarah Nicols (herecka) prozil uspesne. Informace v databazi je smerodatna, takze nemusite hru znovu opakovat, jelikoz jste tento zivot uz vyhral. Gratuluji!

Jen pro upresneni, informace o prozitem zivote a to, zda jste ho vyhral nebo prohral, se do databaze ulozi vzdy jen pri prvnim pokusu hrat ten-ktery zivot.

Preji hezkou zabavu a zdravim,
Vas LifeGuard CS

------------------------------------------------------------------

Tyto emaily nám poskytli hráči Hagrid a jeny007, kterým tímto velmi děkujeme.

Diskuze (16) Další článek: Návod - Andrew Rossi (Světák)

Témata článku: Pro +, Nickname, Technický problém, Hagrid, TechNick