Vyrážíte na vánoční nákupy? Zkuste slevy od operátorů

Nemáte inspiraci? Necháváte nákupy na poslední chvíli? Zkuste O2 Extra výhody nebo program Našim pro radost od T-Mobilu. Za zboží a služby ušetříte.

Štědrý den je takříkajíc za dveřmi a vám ještě schází nějaký ten dárek? Nebo hůř, nechali jste vánoční nákupy na poslední adventní víkend? Žádnou paniku, nic není ztraceno. Díky věrnostním slevám u operátorů navíc můžete načerpat trochu té inspirace a ještě nějakou tu korunu ušetřit. O2 svým zákazníkům nabízí program Extra výhody, T-Mobile pak Našim pro radost.

Vodafone rozjel před časem prodej zboží se slevou na tzv. Slevoparku, ale jelikož jde o e-shop s pětidenní lhůtou pro dodání, čtyřiadvacátého už na něm nestihnete. I oba konkurenti mají část slev platných pro e-shopy, ty už nepočítáme-li osobní odběr, s největší pravděpodobností rovněž nestihnete.

U Extra výhod platí snadné pravidlo – stačí mít jakoukoli službu od O2 a můžete čerpat nabízené slevy (pravidla zde). T-Mobile slevy nabízí jen těm zákazníkům, kteří využívají buď paušál nebo předplacenku Twist (pravidla zde). Pokud půjdeme úplně do detailu, tak zatímco O2 dá slevu úplně každému, u T-Mobilu nesmíte mít dluh po splatnosti, být podezřelí z podvodného jednání nebo mít tarifní prázdniny.

Druhý přístroj jako dárek a lyže

Na prodejnách O2 můžete do konce roku pořídit smartphony Samsung Galaxy S4 mini, HTC Desire 601 a Nokia Lumia 520 spolu s druhým mobilem, respektive tabletem zdarma. Nebo opačně, Samsung Galaxy Tab 2 spolu s jednoduchým mobilem za cenu tabletu. Můžete tak udělat radost sobě i někomu dalšímu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Počet slev pro zákazníky O2 atakuje hranici dvou stovek (obr. o2extravyhody.cz)

V zimním období myslí O2 už tradičně na lyžaře, skipasy nabízí se slevou 30 %. Další nabídky Extra výhod také nejsou k zahození. Najdete je na adrese o2extravyhody.cz a můžete si rovnou zjistit, kde máte daný obchod nejblíže.

Náš váš operátor

Nabídka slev T-Mobilu je o něco skromnější než u konkurenčního O2, ale i u něj můžete najít zajímavou slevu. Třeba na foťák nebo dovolenou. T-Mobile také nabízí své vlastní služby se slevou nebo zdarma. Aktuálně můžete každé úterý SMSkovat za polovic nebo se zdarma připojit k internetu. Nabídku slev najdete na adrese nasimproradost.cz.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Příklady slev pro zákazníky T-Mobilu, aktuálně je jich třiatřicet (obr.: nasimproradost.cz)
Diskuze (5) Další článek: Seznam.cz dětem: nepřetržitý proud pohádek s aplikací Pohádky

Témata článku: , , , , , HTC Desire, HTC Desire 601, Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4-A, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 2 (10.1), Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) 32GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) 32GB 3G, Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) 32GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) 8GB 3G