Využívejte váš iPhone naplno a nenechte se omezovat

Inzerce Na kole, doma, v kanceláři, v autě - všude tam můžete mít svůj iPhone u sebe. A navíc se o něj nemusíte bát. Díky Quad Lock držákům bude jako v bavlnce.

iPhone na cestách

Revoluční montážní systém Quad Lock vám umožní využívat váš mobilní telefon naplno i ve chvílích, kdy potřebujete, aby byl zároveň v bezpečí. Pokud jste tedy například vášnivými cyklisty a bez svého iPhonu se neobejdete ani na svých výletech, pak vás jistě potěší speciální držák Quad Lock Bike Mount PRO, který vašemu kolu padne jako ulitý. Jednoduše ho připevníte na řídítka pomocí o-kroužků nebo utahovacích pásek. Montáž zvládnou i méně zruční uživatelé během pár minut. Quad Lock Bike Mount PRO se dá upevnit také na další trubkovité tvary, a to až do průměru 40mm. Využití proto najde i při jiných aktivitách.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

V bezpečí a vždy nadosah

Chcete-li umístit držák na hladký a rovný povrch, Quad Lock Wall Mount je tou správnou volbou. Díky silně přilnavým vlastnostem 3M VHB samolepicí pásky připevníte držák Quad Lock téměř na všechny povrchy, jako je například stěna, nábytek či interiér automobilu. Svůj mobilní telefon tak můžete využívat na cestách v automobilu jako GPS navigaci nebo ho třeba při sprchování odložit do držáku v koupelně na bezpečné místo mimo dosah vody. Výhodou samolepicí pásky je jednoduché odstranění držáku, aniž by povrch zůstal poškozený a poleptaný lepidlem. Stačí k tomu jen trocha horkého vzduchu z vysoušeče vlasů. Pokud však budete chtít držák Quad Lock připevnit natrvalo, lze ho ke stěně také přišroubovat.

Nenechte se omezovat

Čím je držák Quad Lock určený pro telefony iPhone oproti ostatním tak výjimečný? Je to především díky unikátnímu způsobu uchycení telefonu. Ten je založený na tzv. duálním zamykacím systému, který upevní telefon v držáku, ale zároveň s ním můžete otáčet horizontálně i vertikálně, takže nejste omezeni při využívání oblíbených funkcí telefonu tak, jak jste zvyklí.

Klepněte pro větší obrázek

Nejen pro telefony iPhone

Nevlastníte iPhone a držák Quad Lock vás zaujal? Nezoufejte, během června 2012 bude na český trh uveden univerzální adaptér určený také pro další typy mobilních telefonů a jiných zařízení. Využíváte-li spíše tablety, pak se můžete těšit na speciální kryt pro iPad 2 a Nový iPad. Díky němu budete moci systém Quad Lock namontovat na záda tabletu a upevnit do držáku kdekoliv se vám zalíbí.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Více informací naleznete na stránkách www.quadlockcase.cz

Další článek: Připravte si velké kapsy, ViewSonic uvede 22" tablet s Androidem

Témata článku: , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Vaš, Nábytek, Váš iphone, Unikátní způsob, Bezpečné místo, Nen