Vyzkoušeli jsme T-Mobile Twist zdarma

T-Mobile se předhání s O2 o pozici operátorské jedničky a těží z toho zákazníci. Chcete Twist s bonusem zdarma?

Na počátku minulého týdne jsme vás informovali o nové promo nabídce mobilního operátora T-Mobile, který pomocí webového formuláře rozdává své předplacené Twist SIM karty zdarma. Tato nabídka platí i nadále. Jedinou podmínkou pro zaslání Twist karty zdarma je vyplnění telefonního čísla (mimo síť TMCZ), na které dorazí potvrzovací kód, a krátkého dotazníku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Tolik stačí k objednání Twistu zdarma

Předplacenou SIM kartu jsem si objednal také, a to v den, kdy jsme vás o této nabídce informovali, tedy minulé pondělí. Doručení karty jsem očekával za několik týdnů, ale operátor překvapil a SIM mi byla doručena běžnou poštovní zásilkou v pátek 9. května, tedy tři pracovní dny po objednání.

Kromě balíčku se SIM kartou najdete v obálce ještě průvodní dopis, brožurku o službách a tarifech operátora a dodací list. Twist karta obsahuje přednastavený tarif Mých 5, ale ten lze kdykoliv změnit zdarma na jiný předplacený tarif. SIM karta obsahuje počáteční kredit ve výši 10 Kč a bonus v podobě kreditu ve výši 100 Kč, stačí pouze dobít kredit od 200 Kč výše (způsoby dobití najdete zde). Bonusový kredit bude připsán do sedmi dní po dobití a jeho platnost je třicet dní. Tyto SIM karty najdete rovněž v běžném prodeji, za každou z nich ovšem zaplatíte 99 Kč.

T-Mobile není jediný operátor, který nabízí předplacené karty zdarma. Obdobnou nabídku můžete rovněž využít u O2. Zkušenosti s objednáním a doručením testovací O2 karty najdete zde.

Diskuze (14) Další článek: Stahujeme 10 Mb/s, aneb na rychlosti záleží

Témata článku: , , , , MOBI, Mobil, Twist karta, T Mobil, Žďár, T - Mobil