VYZKOUŠENO: Svádění s pomocí chytrého prádla T-Mobile. Stačí vložit „čip lásky“

T-Mobile uvedl před Valentýnem do prodeje netradiční příslušenství, které bychom od operátora tak úplně nečekali – chytré spodní prádlo pro páry. Dva kousky oblečení v plátěném pytlíku v barvě magenta mají přimět zamilované dvojice více se věnovat sami sobě, namísto individuálního trávení volného času u telefonu. Motivace v podobě mobilní aplikace, která přepne telefon do režimu Nerušit, je spíše symbolická, myšlenka je ale zároveň originální a zábavná.

Klepněte pro větší obrázek

Na výběr jsou pánské boxerky nebo dámské kalhotky ve velikostech S až XL – kombinovat je do páru můžete jakkoli. Cena na e-shopu LoveMagenta.com včetně dopravy společností DHL činí 29 eur (cca 725 Kč). Domu vám dorazí prádlo smotané do ruličky. Jedná se o kvalitní bavlněné prádlo z 95 % bavlněné, 5 % tvoří elastan pro větší pružnost.

Součástí balení je také obálka, v níž najdete návod na instalaci aplikace Connected Underwear (zdarma pro Android a iOS) a zejména dva malé plastové čipy, díky kterým se jinak obyčejné prádlo stane „chytrým“. Každý čip obsahuje akcelerometr, vysílač a malou nevyjmutelnou baterii, která vydrží zhruba na půl roku.

Dva kousky plastu a jednoduchá aplikace

V aplikaci si každý partner spáruje čip svého protějšku se svým telefonem, odlišeny jsou pomocí dvou různých piktogramů. Následně se čipy vloží do malé kapsičky našité na vnitřní straně prádla. Čip je opravdu maličký a lehký, při nošení nijak nepřekáží a také na pohled je diskrétně umístěn ze zadní strany pod gumou spodního prádla. Výrobce upozorňuje, že před praním se čip musí z prádla vyjmout.

Klepněte pro větší obrázek
Chytré prádlo se ovládá pomocí aplikace Connected Underwear

Pokud se čip nachází v blízkosti spárovaného telefonu (do cca 5 m) a dojde k jeho pohybu (výrobce předpokládá například tanec nebo svádivé vrtění boky), zobrazí se na telefonu notifikace a výzva k trávení společných chvil. Pokud výzvu partner na telefonu potvrdí, telefon se přepne do režimu Nerušit a aplikace začne hrát romantické balady. Hudbu lze ale i vypnout.

Aplikace je ve své podstatě velmi primitivní – při instalaci se zeptá na povolení, zda dostane v telefonu přístup k aktivaci režimu Nerušit a zda může na displej posílat notifikace. Nic dalšího není potřeba. Určitě se nemusíte bát, že vám při používání chytrého prádla Love Magenta najednou zhasne displej nebo se mobil úplně vypne, taková práva aplikace nemá. T-Mobile chválíme za nápad a vám přejeme příjemnou zábavu :-)

Diskuze (2) Další článek: Apple zcela přepsal trh s hodinkami. Chytrých Apple Watch se prodalo víc než klasických hodinek

Témata článku: , , , , , Obálka, T Mobil, Chytré, DHL, Svádění, Prádlo, Trávení, Telefon, T - Mobil, Android a IOS, Valentýn, Čip, MOBI, Nerušit, Blízkost, Notifikace, Aplikace