Xiaomi Black Shark 2 se ukáže 23. října, počítá se i s globální dostupností

Pokud něco chybělo první generaci herního smartphonu od Xiaomi, Black Shark, byla to dostupnost globální varianty, která by mohla zavítat i na náš trh. Xiaomi model nabízelo pouze v domovské Číně, věci se však mají velmi rychle změnit k lepšímu. Nástupce, Xiaomi Black Shark 2, má být představen již 23. října, a počítá se s tím, že se bude prodávat po celém světě. Novinka půjde přímo po krku hernímu Razer Phone 2.

Druhý žralok už nevypadá tak „agresivně“ jako první generace, oproti běžným smartphonů značky se však bude přesto výrazně odlišovat. A to díky zadnímu krytu ve tvaru X, které bude z černého skla, zatímco zbytek bude vyřezán z hliníku. Logo Black Shark najdeme uprostřed zadní strany, a protože bude napojeno přímo na základní desku, mělo by sloužit pro indikaci notifikací podobně, jako je tomu u nového Razer Phonu.

Hardwarová výbava jistě nebude žádným překvapením. Výkon dodá Snapdragon 845 a 8GB RAM. Interní úložiště sice nepůjde rozšířit paměťovými kartami, 128 GB by vám však mělo stačit. Novinka bude věrná 6" displeji, energii dodá 4 000 mAh akumulátor. Black Shark 2 bude krátce po oznámení k dostání v domovské Číně, a poté by se měl ukázat na trzích po celém světě. Přesný termín však zatím neznáme.

Valí se na nás herní mobily. A není to jen marketingový výmysl:

Black Shark 2 od Xiaomi nebude v říjnu jedinou našlapanou novinkou. O dva dny později, tj. 25. 10., bude oznámen i očekávaný Mi Mix 3.

Diskuze (2) Další článek: Přichází letošní nejlevnější jablko. O2 zahajuje předobjednávky iPhonu XR

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , Xiaomi Black Shark, Běžný smartphone, Herní smartphone, Celý svět, Říjen, #Xiaomi, GLO, BSI, Globální dostupnost, Úkaz, Zadní kryt, Zadní strana, První generace,