Xiaomi Mi A3 klepe na dveře. Představí se ve středu a půjde o přebrandované CC9e s čistým Androidem

Stejně jako každý červenec, zřejmě i letos Xiaomi plánuje uvedení nástupce své jediné modelové řady s čistým Androidem - Xiaomi Mi A3. Společnost se o telefonu zmínila na Twitteru s poznámkou, že jestli byla poslední generace šíleně dobrá nabídka, ať se těšíme na model Mi A3. Uživatelé se tedy znovu mohou těšit na zajímavý poměr ceny/výbavy, čistý Android s pravidelnými aktualizacemi a hashtag #PhotosWithoutLimits ukazuje důraz na fotoaparát. Jaká tedy bude jeho výbava?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Xiaomi na telefon láká na Twitteru, obchod PowerPlanetOnline už jej má dokonce zařazen v nabídce.

Díky španělskému obchodu PowerPlanetOnline, který model již zalistoval do své nabídky víme, že půjde v podstatě o přebrandovaný model Mi CC9e s trojitým 48Mpx fotoaparátem, 6,08” AMOLED displejem, Snapdragonem 665 a paměťovou konfigurací 64 + 4 GB. Zachována bude také silná 4 030 mAh baterie. Výjimečností ve střední třídě pak bude čtečka otisků prstů integrovaná v displeji.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Německý web WinFuture.de o den později přišel dokonce se snímky modelu Mi A3, které podobnost s modelem Mi CC9e potvrzují.

Trochu překvapivé je, že Xiaomi Mi A3 vychází zrovna z toho nejslabšího modelu řady CC9. Je tedy možné, že Xiaomi pracuje i na variantě Pro, která bude kopírovat výkonnější modely. Oficiální datum představení telefonu zatím neznáme, ale vzhledem k přibývajícím upoutávkám se jej asi dočkáme, co nevidět. Možná dokonce v nejbližších dnech. Server GSM Arena totiž exkluzivně přišel i s fotografiemi originálního balení.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Originální balení Xiaomi Mi A3 (foto: GSMArena)

Xiaomi Mi A3 64GB
rozměry a hmotnost: 154 × 72 × 8,5 mm, 174 g
displej: 6,1", kapacitní AMOLED, 720 × 1 560, 282 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE (600|150 Mb/s)
konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 5, Bluetooth 5, GPS
paměť: 64 GB, microSDXC (256 GB), RAM: 4 GB, baterie: 4 030 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 665 (8× Kryo 265, 2 GHz, 11nm)
operační systém: Google Android 9 (Pie)
fotoaparát: 48MPx, video (3 840 × 2 160), autofocus, blesk
55 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Aktualizováno: Od španělské pobočky Xiaomi již máme potvrzený oficiální termín představení modelu Mi A3. Dojde k němu již tuto středu 17. července.

Diskuze (6) Další článek: Přes Uber si v Praze nově objednáte koloběžku. Stačí přepnout režim mapy

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Xiaomi Mi A3, Xiaomi Mi CC9e, GSMArena, Pře, Telefon, Balení, Model, Fotka, Originální balení,