Huawei Watch Ultimate jsou v prodeji. K prémiovým hodinkám dostanete sluchátka jako dárek

Huawei začal v Česku prodávat své dosud nejdražší a nejpokročilejší chytré hodinky – model Huawei Watch Ultimate. Na výběr je edice Elite s modrým ciferníkem a titanovým článkovým řemínkem za 22 000 Kč, nebo edice Sport s černým ciferníkem a černým silikonovým řemínkem za 18 000 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Až do 30. dubna (nebo do vyprodání zásob) získá kupující k objednávce bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds Pro 2 v hodnotě zhruba čtyř tisíc korun jako dárek. Hodinky Huawei Watch Ultimate jsou v prodeji jak na oficiálním e-shopu Huawei, tak i u dalších prodejců.


Huawei Watch Ultimate Voyage


Zirkon, safír, titan

Huawei v tomto modelu hodinek zkombinoval dosud nejprémiovější design a přidal také pokročilé funkce. Hodinky jsou zasazeny do kovového pouzdra ze zirkonové slitiny, díky kterému jsou odolnější a pevnější než dřívější modely z titanu nebo nerezové oceli.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Huawei Watch Ultimate v černé variantě Sport a modré Elite

Hodinky mají certifikát ISO 22810 na voděodolnost a testy potápěčského vybavení EN13319. Při ponoření do hloubky 110 metrů vydrží 24 hodin. Uživatelé si mohou vybrat ze čtyř režimů potápění: rekreační, technické, volné a měření nastavení volného ponoru. Data jsou sledována pomocí Bühlmannova dekompresního algoritmu, díky kterému uživatelé dostávají návrhy a upozornění v reálném čase.

Klepněte pro větší obrázek
Hodinky jsou určeny k běžnému dennímu nošení, ale i k extrémním sportům, např. potápění

Hlavní předností hodinek je LTPO AMOLED displej s obnovovací frekvencí 1 až 60 Hz s průměrem obrazovky 1,5 palce, krytý safírovým sklíčkem. Po stránce zdravotních senzorů nechybí všechny obvyklé (tep, okysličení krve, spánek, stres), včetně měření EKG. Hodinky obsahují baterii s kapacitou 530 mAh a vydrží na jedno nabití až dva týdny, u opravdu náročného používání alespoň 8 dní. Dají se dobíjet bezdrátově. Plné nabití trvá zhruba hodinu.

Hodinky Huawei Watch Ultimate na produktovém videu výrobce:

Diskuze (28) Další článek: Panika v Googlu. Samsung zvažuje výměnu hlavního vyhledávače, líbí se mu Bing AI od Microsoftu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Huawei, , , , , , Bezdrátová sluchátka, Model, Předprodej, Dar, Česká republika, Sluchátko, ISO, Potápění, Huawei Watch Ultimate, Watch Ultimate,