Zaděláno na rekord? Herní Lenovo Legion má do telefonu přinést 90W nabíjení

Podle spekulací to vypadá, že do segmentu herních smartphonů hodlá vstoupit další tradiční výrobce. Čínské Lenovo totiž chystá telefon Legion, což je značka, kterou výrobce roky používá u herních notebooků. Herní telefony však mají ve zvyku vtrhnout na trh s nějakým světovým prvenstvím, a tak výrobce hledal něco, čím zaujmout.

Asus ROG Phone II se dlouho pyšnil nejvyšším výkonem na trhu, Nubia Red Magic 5G má nejvyšší obnovovací, BlackShark 3 pro změnu nejvyšší samplovací frekvenci displeje. Na Lenovo už toho tedy tolik nezbylo, a tak se pustilo do rychlého nabíjení.

To by v případě Lenovo Legion mělo dosahovat výkonu až 90W! Jak toho chce výrobce dosáhnout, zatím nevíme. V minulosti se o telefonu mluvilo v souvislosti s jen 55W nabíjením. Od té doby tu však máme rekordmany s 65W nabíjením, což mohla být pro Lenovo další výzva, která stála za zdržením telefonu.

Na internet už v minulosti unikly některé rendery telefonu, které napovídaly, že telefon nabídne i silnou 5 050 mAh baterii a procesor Snapdragon 855 od Qualcommu. Jelikož už jsou ale snímky poměrně staršího data, je pravděpodobné, že Lenovo stihlo výbavu aktualizovat na aktuální Snapdragon 865, což by ale telefon mohlo prodražit

Datum premiéry nového herního smartphonu od Lenova zatím stanoveno nebylo, ale jelikož informace přibývají a dokonce unikla i grafika zachycují telefon a celé balení s herním příslušenstvím, nebude uvedení zřejmě daleko.

Zdroj: GSM Arena, Weibo

Diskuze (2) Další článek: O2 spustilo předobjednávky ohebné Motoroly Razr. V Česku bude jediným prodejcem

Témata článku: Lenovo, , , , , , , , , , Zdržení, GSMArena, Blackshark, EPA, Lenovo Legion, Internet, Výrobce, Herní, Legion, Telefon,