Živé člobrdo bude v červnu v Písku

Začátkem května jsme psali o trojrozměrném Člověče, nezlob se!, které jako svoji reklamní akci chystal T-Mobile. Soutěž o Apple iPhone a lístky na festival Rock for People vypukla ve čtvrtek. A o co jde? Agentura Symbio pro T-Mobile vytvořila webovou hru. Cílem je za měsíc nasbírat co nejvíce bodů, a to buď v pětičlenném týmu, nebo jako jednotlivec. Pak je Apple iPhone váš.

Hra se chytla a už dva dny po spuštění zde plno týmů má stovky tisíc bodů, což jsou desítky her. První příčku aktuálně atakuje Kamikaze Team, který s 615 tisíci body (pátek večer) má více než statisícový náskok. Hra však příliš mnoho dovedností nepožaduje, jde spíše o to, kdo vydrží déle klikat. Pokud byste si to chtěli zkusit taky, jděte na www.clobrdo.cz/hra.

T-Mobile jako hlavní věc ale slibuje něco jiného: živé člobrdo, kdy figurky budou představovat živí lidé. Hra se bude konat na Velkém náměstí v Písku (N49° 18.512' E14° 08.863') 19. června. Svůj tým může přihlásit kdokoliv, stačí sehnat pět lidí a vymyslet si nějaké barevně stejné kostýmy. Tak co, jdete do toho?

clobrdo.jpg 

bann_588x130.jpg

Diskuze (10) Další článek: Týden mobilně 32: povodňový díl

Témata článku: , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Rock for People, Kostým, Červ, Hlavní věc