Zjištění výše kreditu u Paegas Twist

Volejte, nebo zkuste malý trik. Poradíme, jak mít u Twistu na displeji neustále zbývající kredit.
Majitelé karet Paegas Twist se dozví aktuální výši kreditu jen po zavolání na telefonní číslo 4601, případně odesláním kódu *101# (uložte si jej do telefonního seznamu).

U některých telefonů (typicky Nokia) existuje ale ještě jeden způsob, jak mít i u karet Paegas Twist na displeji výši kreditu. Nejdříve zjistěte aktuální kredit. Poté zadejte v menu telefonu sazbu za jednotku ve výši 0,1 (někdy je třeba zadat i Kč) – k této operaci budete potřebovat kód PIN2. V menu nastavte limit ceny hovoru ve výši aktuální výše kreditu. Po opuštění menu budete mít na displeji částku, která se po každém hovoru upraví. Vzhledem k tomu, že informace o změně se nečtou z databáze operátora, ale telefon si je počítá sám, může se udávaný údaj od skutečnosti mírně lišit (v halířových až desetihalířových částkách). Vůbec se ale neprojeví odeslané textové zprávy – pokud budete chtít zobrazovat přesný kredit, budete jej muset s pomocí kódu nebo hovoru zjistit a nastavit limit ceny hovoru na tuto nově zjištěnou částku.

Diskuze (4) Další článek: Microsoft uvádí Handheld PC 2000

Témata článku: , , , Paegas, Zjištění, Zbývající kredit, Menu, Malý trik, Kód, Telefonní číslo, Výše, Telefonní seznam, Displej, Hovor, Paegas Twist