Žlutá simka: virtuál s tarify na přání

Příval virtuálních operátorů neustává. Se Žlutou simkou budete volat v síti Vodafone, tarify si můžete poskládat podle přání a smlouva je bez závazku.

Společnost TVNET se domluvila s virtuálním operátorem Quadruple a stává se tak „virtuálem druhého stupně“ v síti Vodafone. TVNET bude prodávat služby pod značkou Žlutá simka. Budoucím zákazníkům bude na displejích vedle ukazatele signálu svítit „Q-CZ“, což je virtuální síť Quadruple.

Žlutá simka nabízí sestavení tarifu na míru. Netěšte se ale předčasně, základním stavebním kamenem jsou tzv. základní balíčky, které samy o sobě vypadají jako běžné tarify, vy si pouze můžete přidat služby navíc. Žlutá simka také láká na možnost spravovat více karet pod jednou smlouvou – to ostatní virtuálové (většinou) neumí. Každá karta ale musí mít svůj vlastní tarif, žádné sdílení volných minut apod. se tedy nekoná. Smlouvy jsou sice bez závazku, ale výpovědní lhůta je 2 měsíce (což se bohužel dozvíte až z PDF se Všeobecnými obchodními podmínkami).

Klepněte pro větší obrázek 
Základní balíčky

z PDF s kompletním ceníkem se dozvíte, že rodinné tarify obsahují tři SIM karty, za každou další se připlácí 45 Kč měsíčně. Firemní tarif má karet pět, za každou další se připlácí 42 Kč měsíčně. Hovory jsou účtovány systémem 60+1, tedy po první provolané minutě už to jde po sekundách.

Klepněte pro větší obrázek
Doplňkové balíčky
* max. 3000 minut, nejde použít pro tarif Firma
** platí pouze pro jednu SIMkartu z balíčku
Klepněte pro větší obrázek
Ceny platné po vyčerpání volných minut volání, SMS a internetu v rámci paušálu. U internetu se jedná o balíček platný 24 hodin od prvního přístupu.
Diskuze (23) Další článek: Možnosti jsou otevřené: BlackBerry hledá partnera, nebo kupce

Témata článku: , , , Tarif, Přání, Obchodní podmínka, Výpovědní lhůta, Firemní tarif, Praní, Budoucí zákazník, Vir, Žluťas