Změnou operátora můžete ušetřit. Se správným dodavatelem energie dokonce dvakrát

(Inzerce) Noví virtuální operátoři, kteří slibují levné volání, se počítají na desítky, ale zatím jediný nabízí bezkonkurenčně levné volání k dodávkám energií.

Nový alternativní operátor CENTROPOL spojil své síly se sesterskou společností CENTROPOL ENERGY, jedním z největších alternativních dodavatelů zemního plynu a elektřiny a vytvořil tak v rámci České republiky zatím naprosto jedinečnou nabídku. Odběratelé energií od CENTROPOL ENERGY mají na mobilní tarify od CENTROPOLu výraznou slevu. „Prvotním smyslem vybudování nového operátora pro nás byla právě rozšíření nabídky služeb pro zákazníky CENTROPOL ENERGY. Naše nabídka je unikát,“ vysvětluje Boris Rajdl, manažer marketingu skupiny CENTROPOL, do které obě společnosti patří.

Klepněte pro větší obrázek

Alternativní operátor CENTROPOL vstoupil na trh na začátku září. Na rozdíl od mnohých jiných virtuálů nenabízí předplacené karty, ale tarify. Ty například obsahují neomezené bezplatné volání do vlastní sítě. Zajímavostí je tarif Rodina určený pro až pět rodinných příslušníků, kteří s tímto tarifem za 133 korun měsíčně mohou neomezeně volat mezi sebou a za korunu padesát na ostatní čísla. Odběratel energií od CENTROPOL ENERGY má na všechny tarify slevu 150 Kč. „Kromě toho nabízíme pro klienty CENTROPOL ENERGY i speciální tarif C-Energie. Přijde na pouhých 49 korun měsíčně, je bez závazku a můžete volat a sms kovat za 1,50 Kč do všech sítí ,“ představuje speciální tarif Boris Rajdl.

Další článek: LG G2: monstrum s trumfem v zádech [recenze]

Témata článku: , Operátor, Energie, Dodavatel, Alternativní operátor, Speciální tarif, Rodinný příslušník, Bezplatné volání, Dok