Známe barvy Samsungů řady Galaxy Note20. Rovný bude jen základní model

O řadě smartphonů Galaxy Note20 toho víme poměrně dost, nyní se do celé skládačky přidávají informace o barevných variantách a také o samotných displejích. Jejich rozlišení sice už známe, každopádně Galaxy Note20 5G by měl dostat rovný displej se zakulacenými rohy po vzoru Galaxy A71. Větší model (ať již bude označen jako Galaxy Note20+ 5G či Galaxy Note20 Ultra 5G) má být vizuálně podobný s loňským Note10+. A to znamená, že boční zakřivení displeje bude mít jen větší z tabletofonů.

Na přetřes přišly i barevné varianty. Základní model bude nabízen v šedé, měděné a v zelené (Mint Green). Větší verze bude k dostání v měděné, bílé a černé, což jsou barvy symbolické pro produktivitu, což je škatulka, do které se smartphony řady Note rády staví. Samozřejmě, není vyloučeno, že Samsung vsadí i na další barvy, o jiných odstínech se však aktuálně nehovoří.

V srpnu bude na akci Galaxy Unpacked představena i 5G verze véčka Galaxy Z Flip, které bude k dostání v černé, šedé a měděné. Při pohledu na specifikace nemá nastat žádná výrazná změna, největší novinkou bude přítomnost 5G modemu a také nová nadstavba One UI 2.5. Na stejné verzi grafického rozhraní od Samsungu debutuje i řada Galaxy Note20, a předpokládáme, že se One UI 2.5 s odstupem času dostane i do stávajících topmodelů jihokorejského výrobce, podobně jako tomu bylo a je s nadstavbou One UI 2.1.

Diskuze (8) Další článek: Operátoři upouští od poplatku za vrácení nespotřebovaného kreditu na předplacenkách

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Galax Note, June, Ica Universe, Minto Green, Ishan Agarwal, Základní model, Grey, Note rády, Model, Barva, Rovný, Barevná varianta, Black, Displej, Galaxy Unpacked, Samsun,