Zvládne až 200 tisíc přeložení. Samsung ukázal ohýbací test hybridu Galaxy Fold

V souvislosti s blížícím se startem prodejů Galaxy Fold oznámil Samsung, že musel upravit svůj testovací proces smartphonů. Tou největší změnou prošlo samozřejmě testování displejů, které se už netýká jen „nekonečných“ dotyků na displej, ale také překládání. Tedy činnosti, kterou s ním uživatelé budou dělat dost často.

Samsung uvádí, že skládací displej u Galaxy Fold zvládne na 200 tisíc složení a rozložení. Pokud bychom vzali v potaz to, že průměrný uživatel svůj Galaxy Fold rozevře a složí stokrát denně, je displej navržen na pětileté používání. Samotný skládací test, v němž je zařízení rychle po sobě opakovaně skládáno a rozkládáno, trval v laboratoři Samsungu celý týden. Největší konkurent, Huawei Mate X, je podle redaktora webu CNET testován na 100 tisíc složení. Na papíru tedy rozdíly budou, jak to ale bude vypadat ve skutečnosti?

Takto Samsung testuje ohýbání displeje u Galaxy Fold:

Diskuze (15) Další článek: Samsung připravuje Exynos 9710: 8nm osmijádro pro modely střední třídy

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Fold, F +, Huawei Mást X, Displej, Činnost, Start prodejů, Uživatelé, Samsun, Pře, Přeložení, Redaktor webu, Složení, Úkaz, Hybrid, Test