Návrat klasických hodinek. Podívejte, jak vypadají Samsung Galaxy Watch4 Classic

Zatímco před pár dny na internet unikly fotografie budoucích hodinek Galaxy Watch 4 Active od Samsungu, dnes vám můžeme ukázat druhý model s označením Galaxy Watch4 Classic. Od dříve zmiňované verze hodinek se bude lišit zejména otočnou lunetou okolo displeje, a také „tradičně“ vypadajícím pravým krajem s tlačítky, který má co nejvíce připomínat běžné náramkové hodinky.

Samsung se tak vrací k označení „Classic“, které jsme mohli naposledy vidět u modelu hodinek Gear S3 Classic z roku 2017. Poměrně překvapivě mají být hodinky na trh dodávány hned se třemi velikostmi těla (42, 44 a 46 mm), takže uspokojí snad všechny cílové skupiny. Kovové tělo hodinek (ocel nebo hliník) bude podporovat odolnost 5 ATM, bude do něj vsazen kruhový AMOLED displej krytý Gorilla Glass DX+, a připnout k nim budete moci jakékoliv 20mm řemínky.

V základní krabici dostanete pásky S/M a M/L v jednotné barevné variantě. Podle zveřejněných fotografií to vypadá, že budou hodinky k dostání v černé, bílé a také v šedé. Samozřejmě nejsou vyloučeny ani originální různobarevné řemínky, které půjde zakoupit samostatně. Uvnitř hodinek poběží nová verze Wear OS s grafickou nadstavbou One UI Watch. Představení hodinek se očekává v průběhu prázdninových měsíců spolu s novými skládačkami řady Galaxy.

Samsung ukázal prostředí One UI Watch na MWC:

Zdroj Android Headlines

Diskuze (10) Další článek: Nerezový náramek Fitbit Luxe je v prodeji. Cenovka se blíží chytrým hodinkám

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Gorilla Glass DX +, Samsun, Android Headlines, Náramková hodinky, Cílová skupina, NTN